• Obesek Shiva

Obesek Shiva

  • Šifra: A313
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 18.00€

  • Brez DDV: 14.75€

Močan duhovni talisman, ki zmore veliko.

Energijsko jajce sestavlja dragocen kristal po imenu »Shiva Lingam«. Shiva Lingam je znan kot energijski duhovni talisman, ki s svojo močjo sega preko časa in prostora. Prav to mu daje močno energijsko delovanje.

Obesek Shiva je dobro nositi pri sebi, saj deluje na vse čakre in vpliva na vašo vitalnost ter splošno počutje. Hkrati pa odpravlja celo množico različnih tegob, ki so povezane z denarjem, ljubeznijo, učenjem … Je odlična podpora za vse, ki si želite sprememb v življenju in iščete tisto pravo pot, ki ste jo nekoč začutili ter kasneje izgubili. Pomagal vam bo, da se spomnite, kdo ste, in delujete v skladu s tem.

Energijsko jajce vam lahko pomaga na več načinov:

  1. Odpravlja blokade na čakrah
  2. Polni čakre z energijo
  3. Transformira negativne energije
  4. Izboljšuje počutje
  5. Krepi vitalnost
  6. Krepi pritok pranske energije.

Pomaga vam spoznati, kdo ste, in vam da občutek, da ste pomemben posameznik kot tudi del večje celote. Zato je dragocen za ljudi, ki se ukvarjajo z duhovnostjo, saj nudi veliko pomoč pri spoznavanju življenja in svoje vloge v njem. Shiva prihaja v obliki obeska, tako da ga imate lahko ves čas pri sebi. Je temno in svetlo rjave barve, ki se prelivata preko različnih vzorcev ter se tako lepo dopolnjujeta. 

Kako ga uporabljate?

Obesek lahko nosite kot energijski modni dodatek, lahko preko celega dneva, da vam bo nudil ustrezno podporo. Tudi ponoči ga lahko postavite v bližino ležišča, saj vas bodo tako njegove energije lahko ves čas podpirale.

Kako ga naročiti

 Kliknite gumb spodaj


 Ko boste izbrali vse izdelke, kliknite Črni gumb na vrhu strani (košarica na desni strani).

 Pokličite 01 589 66 33. Oglasili se vam bodo naši prodajni svetovalci in vam pomagali oddati naročilo.


Kdaj ga boste dobili

Če ste izbrali plačilo po predračunu, vam bomo naslednji delovni dan poslali podatke za plačilo. Takoj, ko bomo prejeli vaše plačilo, pa vam bo izdelek dostavila dostavna služba DPD?

Če ste izbrali plačilo po povzetju, vam bo v najkrajšem možnem času paket prinesel dostavljalec dostavne službe DPD. O dostavi vas bodo obvestili po telefonu. Kupnino boste poravnali dostavljalcu.

Oznake: obesek, nakit, jajce, energijsko, energija, trasformira, počutje, vitalnost, pranske energije, shiva

POKLIČITE NAS

Pokličite nas na

01 589 66 33

in z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.

GARANCIJA

Nakupujte brez skrbi. Če z izdelkom iz kakršnegakoli razloga ne boste zadovoljni, ga lahko v 14 dneh enostavno vrnete in vrnili vam bomo denar (ne velja za osebne horoskope).

BREZPLAČNA POŠTNINA

Pri nakupu nad 90 eur
strošek dostave v celoti krijemo mi.