Amazonit

Amazonit

Amazonit je kristal, ki pomirja um in dušo. Njegova, kot reka močna, energija je cenjena že stoletja. Mnoge starodavne kulture ga povezujejo z boginjami in legendami o ženskih bojevnicah. Dal vam bo moč, da se boste končno začeli svobodno izražati in se sprejemati takšni kot ste. Pomagal vam bo odpraviti vaša notranja neskladja in zmedenost. Amazonit pa naj bi bil še posebno primeren za umetnike ali za tiste, ki si želite več svobode in vznemirljivih trenutkov. V vas bo prebudil ustvarjalnost in osvobodil vašo pravo voljo.

ugodno vpliva na grleno čakro

krepi govorne sposobnosti

krepi samopodobo

odpravlja negotovost

ugodno vpliva na srčno čakroZanimivost:

Nekoč so ga uporabljali za krašenje stavb, krasil je tudi egipčansko Knjigo mrtvih, nakit vladarjev in  različna oblačila. Našli pa so ga celo med Tutankamonovimi zakladi.


Energijski vpliv na počutje (tradicionalna uporaba):

Deluje tako, da krepi samopodobo tistega, ki ga nosi. Če se dostikrat počutite kot da nič ne morete ukreniti sami ali ste zelo neodločeni, je lahko to odraz vaše samopodobe. Začnite si zaupati in premagajte strah, pri tem pa vam je lahko nošenje kristala amazonita v oporo.  Na delovnem mestu amazonit odpravlja stres in ustvarja ščit proti sevanju, zato ga le postavite v bližino elektronskih naprav. Zelo ugodno vpliva na regeneracijo telesa med okrevanjem ali po zdravljenju. Odpravlja mišične krče in ugodno vpliva na celoten živčni sistem. Primeren je za ljudi, ki imajo težave z ščitnico. Krepi lase in nohte, saj ugodno vpliva na presnovo kalcija v telesu. Ugodno vpliva tudi na kožo, zato je zelo primeren za ljudi, ki imajo težave z aknami.


Vpliv na čakre:

Amazonit pomirja čakre in uravnoveša fizično telo z mentalnim. Še posebej ugodno deluje na grleno čakro s čimer spodbuja ljubečo komunikacijo na vseh ravneh. S tem se izboljšajo tudi vaše govorne sposobnosti. Pomaga pri premagovanju strahu pred javnim nastopanjem. Prav tako ugodno deluje na srčno čakro in odpira srce za ljubezen in sočutje. Uravnava tako moško kot žensko energijo, kar pomeni, da je zelo primeren kristal za pare. Nekateri pravijo, da je z amazonitom v hiši, poročno življenje slajše.  


Horoskop: vodnar, lev, škorpijon, devica.


Obesek Amazonit

Obesek Amazonit

Prebudite svojo prvinsko močPosebna oblika kristala, brušenega v piramido, je namenjena shranjevanju..

10.98€ 19.00€ Brez DDV: 9.00€

Obesek dober pretok

Obesek dober pretok

AFIRMACIJA: Sem v ravnovesjuPo čiščenju čaker veliko ljudi išče pravi izdelek, da bi jim pomagal ohr..

19.95€ Brez DDV: 16.35€

Zapestnica Amazonit

Zapestnica Amazonit

Spodbudite svojo kreativnost.GLAVNE ZNAČILNOSTIspodbuja komunikacijopomaga pri iskanju resnicespodbu..

19.00€ Brez DDV: 15.57€

Prikazujem 1 do 3 od 3 (1 strani)