Apatit

Apatit

Apatit je zbirateljski kristal. Zelo je priljubljen tudi med duhovnimi delavci, saj odpira tretje oko, spodbuja lucidne sanje in odpira povezave s preteklimi življenji. Pomagal vam bo razumeti vaš notranji jaz in vzpostavil ravnovesje med mentalnim, fizičnim in čustvenim telesom. Pomaga premagati občutke neprisotnosti v zunanjem svetu in zaprtosti v svoje misli. Pomagal pa vam bo odpraviti neželene vedenjske vzorce, ki se jih tako obupano želite znebiti, kot so zasvojenost, splošna žalost, jeza, čustvena izčrpanost. 

čisti auro

odpira tretje oko

odpravlja blokade na vseh čakrah

stimulira grleno čakro

odpravlja splošno žalost in jezoZanimivost:

Najdišča najdemo v Braziliji, Burmi, Mehiki, Indiji, Kanadi, Madagaskarju, Šrilanki in drugod. Apatit tvorijo minerali, ki tvorijo tudi rogove, zobe in kosti pri vretenčarjih. 


Vpliv na čakre: 

Apatit odpravlja blokade na prav vseh čakrah. Odličen je pri aktiviranju in uravnoteženju kundalini energije. Glede na barvo pripada grleni čakri, kar pomeni, da ga lahko med meditacijo polagate na grleno čakro in s tem še okrepite njegovo delovanje. Če želite okrepiti svoje govorne sposobnosti in biti bolj spretni v govorih pred množico ali pa le lažje izražati svoja čustva, potem izberite ta kristal. Njegova energija stimulira tudi tretje oko, ki je središče našega zaznavanja zunanjega in duhovnega sveta. 


Energijski vpliv na počutje:

Modri apatit spodbuja nastanek novih celic in pomaga pri absorpciji kalcija. Prav tako je zelo primeren kristal za tiste, ki imate težave s sklepi (npr. artritis) ali pri omejenih motoričnih sposobnostih. Prav tako ugodno vpliva na metabolizem in celo pomaga pri zatiranju lakote. Ugodno vpliva tudi na glavobole in migrene. 


Horoskop: lev, devica, dvojčka, kozorog. 


Programiranje kristalov


Obesek Apatit

Obesek Apatit

Povežite se s svojim višjim jazomApatit je kristal osebnostne rasti, kristal manifestacije. Krepi tu..

9.00€ Brez DDV: 7.38€

Ogrlica Apatit

Ogrlica Apatit

Sprostite blokade v komunikaciji in postanite to, kar v resnici ste.  Glavne značilnosti:1. ..

21.00€ Brez DDV: 17.21€

Prikazujem 1 do 2 od 2 (1 strani)