Dumortierit

Dumortierit

Dumortierit je kristal, ki bo okrepil vaš pogum in vam pomagal premagati strahove. Prav tako koristi kot podporni kristal, če se želite znebiti ponavljajočih se slabih vedenjskih vzorcev, čustev in odvisnosti. Ta prikupno moder kristal bo omogočil, da boste razvili svoje duhovne sposobnosti v polnejši meri. Okrepite svoje vizualizacije, jasnovidnost, branje iz tarot kart in kanaliziranje energije.  

krepi govorne sposobnosti in pomaga pri težavah z grlom

poveča vaše intelektualne sposobnosti

krepi duhovne sposobnosti in jasnovidnost

omogoča lažje povezovanje z angeli in vodniki

čisti auroZanimivost:

Kristal dumortierit je zelo cenjen in pogosto uporabljen za izdelavo nakita, saj ob segrevanju spremeni barvo v čisto belo. Najdišča najdemo povsod po svetu, tudi v Braziliji, Kanadi, Poljski, Norveški, Madagaskarju in Šrilanki. Če z njim meditirate, lahko povrnete spomine iz preteklih življenj. 


Vpliv na čakre:

Dumortierit je kristal, ki odstranjuje blokade na grleni čakri. Ko je vaša grlena čakra pretočna,  je tudi vaš govor gladek in nimate težav pri izražanju svojih pravih čustev in misli. Če si želite odličnih govornih sposobnosti, kot jih imajo javni govorci, le nosite kristal čim bližje vratu, najbolje kar na obesku ali pa z njim meditirajte. Odpira tretje oko, ki je center vašega pogleda na svet in vas poveže z višjimi energijami.  


Energijski vplivi na počutje: 

Dumortierit in njegove energijske vibracije vplivajo na pravilno delovanje ščitnice, srca, metabolizma in nekatere avto imune bolezni. Ker pa okrepi pravilno pretočnost grlene čakre, pomaga pri vseh težavah, povezanih z grlom, kot so ponavljajoče se angine, kronično vnetje grla, motnje v požiralniku in stalnih nahodih. 


Horoskop: levObesek Dumortierit

Obesek Dumortierit

Naj vas podpre na vaši poti.Obesek Dumortierit prihaja v čudoviti temni barvi, pri kateri takoj začu..

18.00€ Brez DDV: 14.75€

Prikazujem 1 do 1 od 1 (1 strani)