Hiastolit

Hiastolit

Hiastolit je nadvse neobičajen kristal. Odlikuje ga mistično svetleča zemeljsko rjava barva z vzorcem križa. Njegove ime izvira iz grščine, ki v prevodu dobesedno pomeni križanje. Hiastolit je kristal zaščite, tradicionalno se ga uporablja za odganjanje urokov. Že od nekdaj v mnogih kulturah simbolizira cikel življenja, zato naj bi nam hiastolit prinesel spomine iz preteklih življenj. V vaše misli bo prinesel mir in stabilnost, postali boste odprti za razumevanje globljih pomenov življenja. Nosite ga kot nakit za prizemljitev vaših energij. 

Prizemljuje 

Okrepi celotno energijsko polje

Premaga premagati občutke osamljenosti

Odpira resnico preteklih življenj

Zanimivost:

Največje rudnike najdemo na Kitajskem. Najdemo pa jih tudi drugod po svetu: v Kanadi, Rusiji, Španiji, Braziliji in Franciji. To je kristal, ki vam bo pomagal sprejeti vašo smrtnost. Prav tako je hiastolit ugoden podporni kristal za ljudi, ki prebolevajo hude izgube ali hude bolezni. Vpliv na čakre:

Hiastolit odpira kronsko čakro in tretje oko. Pomaga odstraniti blokade na grleni čakri, če z njim meditirate in ga polagate na mesto čakre. Njegove vibracije ugodno vplivajo na celotno energijsko polje posameznika in ga okrepijo. Kadar boste z njim meditirali, se osredotočite na energijo, ki vas obdaja. 

Energijski vpliv na počutje (tradicionalna uporaba):

Tradicionalno se hiastolit uporablja za zmanjševanje vročine, pri težavah, povezanih z revmo, krepi imunski sistem ter ugodno vpliva na živce. 

Horoskop: tehtnica


Obesek Hiastolit

Obesek Hiastolit

Pomoč, da boste ostali na pravi potiKdo ga potrebuje?Vsi, ki se sprašujete, če ste na pravi poti.Vsi..

9.00€ 18.00€ Brez DDV: 7.38€

Prikazujem 1 do 1 od 1 (1 strani)