Prehnit

Prehnit

Prehnit oz. kristal prerokov omogoča duhovno komunikacijo, globlje meditacije in lažje vizualizacije. Nekateri mu pravijo tudi sanjski kristal. Odličen je za meditacije, saj spodbuja strpnost, sprejemanje brezpogojne ljubezni in odpuščanje. Z nošenjem prehnita kot energijskega nakita boste okrepili svojo intuicijo.

Kristal duhovne komunikacije

Kristal sanj

Odpira tretje oko

Kristal brezpogojne ljubezni

Zanimivost:

Prehnit je bil odkrit v Južni Afriki daljnega leta 1788, ko je bil tudi prvič podrobneje opisan. Poimenovan je po nizozemskemu mineralogu, ki ga je takrat tudi opisal.  Na kitajskem ga imenujejo tudi grozdni žad, zaradi njegove mehko zelene skoraj prosojne barve. Pojavi se v tako imenovanih žilah (kristalne plasti v kamninah) ali v vulkanskih ostankih. 

Vpliv na čakre:

Prehnit odpira ažno čakro ali tretje oko, kjer se oblikuje vaša resnična zavest. Zelena barva kristala čisti in odpravlja blokado na srčni čakri, kjer se oblikuje sprejemanje in dajanje ljubezni.

Energijski vpliv na počutje (tradicionalna uporaba):

Energijska moč kristala prehnit pomaga ljudem, ki jih spremljajo bolečine v prsih ali rami. Prav tako ugodno vpliva na ljudi, ki imajo težave s pljuči. 

Horoskop: strelec, kozorog, vodnar.


Programiranje kristalov


Ogrlica Prehnit

Ogrlica Prehnit

Ogrlica za poletne radosti.Prehnit je svoje ime dobil po polkovniku Hendriku von Prehnu, ki ga je na..

21.00€ Brez DDV: 17.21€

Prikazujem 1 do 1 od 1 (1 strani)