Serpentin (kitajski žad)

Serpentin (kitajski žad)

Prebudite svojo spečo kundalini energijo. Serpentin je znan kristal, s katerim lahko vplivate na prebuditev in dvig kundalinija v telesu. Kundalini je močna življenjska sila, ki je zasidrana v korenski čakri. Od nekdaj jo primerjajo s spečo kačo, ki je ovita okoli hrbtenjače.

kristal za prebujenje speče energije

poveča nivo energije

kristal zaščite

stimulira korensko čakro

prebudi spolno energijo

Zanimivost:

Najdišča najdemo v Avstraliji, Afriki, Braziliji in Združenih državah Amerike. Ime kristala izvira iz grščine in v prevodu pomeni kača. Simbolika kače se kaže tudi v preobrazi; kača preraste kožo in se prerodi – enako kot človek, ki prebudi spečo energijo in odvrže vsa nepotrebna bremena. Serpentin, drugače imenovan tudi kitajski žad, ima na Kitajskem dolgo tradicijo. Preko njega so komunicirali z dušami, kralje so pokopali v oblekah, narejenih iz tega kristala, in še danes velja, da žad odganja zle duhove od doma.

Vpliv na čakre:

Serpentin ni običajen kristal. Njegove vibracije vplivajo na dvig spolne energije in dvig nove energije, ki vam še ni poznana. Odpira in odpravlja blokade na korenski čakri, saj od tam izvira kundalini. Prav tako ga lahko nosite kot ogrlico in s tem stimulirate srčno čakro. Meditacija s kristalom serpentin deluje na telo poživitveno in regeneracijsko.

Energijski vplivi na počutje (tradicionalna uporaba):

Ugodno vpliva na ljudi, ki se borijo z diabetesom, prav tako pa vpliva na absorpcijo kalcija in magnezija. Na telo ima razstrupljevalni učinek.

Horoskop: dvojčka.


Obesek Serpentin okrogel

Obesek Serpentin okrogel

Povezuje vas z energijami vitalnosti.Obesek Serpentin je namenjen vsem, ki bi radi v svoje življenje..

18.00€ Brez DDV: 14.75€

Prikazujem 1 do 1 od 1 (1 strani)