Stromatolit

Stromatolit

Odprite se novim energijam in pustite, da stare odidejo, ker vam ne koristijo več. Stromatolit je kristal, ki bo v vaše življenje vnesel tako iskano svežino in ustvarjalnost. Zaradi svoje povezanosti s korensko čakro bo v vas zbujal občutek varnosti in močne energijske podpore. Deluje tudi kot čistilec aure.

Spodbuja ustvarjalnost

Vrača občutek varnosti

Krepi korensko čakro

Krepi intuicijo

Prizemljuje


Zanimivost:

Stromatolit pravzaprav tvorijo fosili antičnih bakterij, ki so bile bistvene za evolucijo na Zemlji. Z nošenjem tega kristala se boste čutili bolj povezani z Zemljo.


Vpliv na čakre:

Njegove vibracije vplivajo na pretočnost korenske čakre. Kadar je naša korenska čakra usklajena, se počutimo stabilno in povezano saj le-ta predstavlja temelj našega energetskega sistema. Prav tako vpliva na solarni pleksus oz. tretjo čakro, ki predstavlja vaš center intuicije. Nekateri stromatolit povezujejo celo s pretočnostjo srčne čakre.


Energijski vplivi na počutje (tradicionalna uporaba):

Stromatolit odpravlja posledice stresa in ponovno vzpostavi porušeno ravnovesje v telesu. Prav tako je ugoden kot podporni kristal po težkih operacijah ali dogodkih v življenju. Ugodno vpliva tudi na zdravje nohtov in kože ter grla.


Horoskop: kozorog in devica.


Programiranje kristalov


Obesek Stromatolit

Obesek Stromatolit

Okrepite energijske pritoke.Obesek Stromatolit je namenjen čiščenju srčne čakre in težav, povezanih ..

9.00€ 18.00€ Brez DDV: 7.38€

Prikazujem 1 do 1 od 1 (1 strani)