Šungit

Šungit

Zelo redek kristal, ki ga tisti, ki so pripadniki zdravega življenjskega sloga, zagotovo poznajo. Zaradi njegove posebne sestave je najprimernejši kristal za energiziranje in čiščenje vode. Ščitil vas bo pred elektromagnetnimi sevanji, ko boste svoj čas preživljali blizu elektronskih naprav, zato je primeren tudi za delovno mesto, kjer največ časa preživite v takšnem okolju. 


čisti vodo

ščiti pred elektromagnetnimi sevanji

prizemljuje


Zanimivost: 

Ta kristal je moč najti le na enem mestu, in sicer v Rusiji, kjer je znano edino področje, kjer so našli najdišča šungita. Njegov pojav na tem planetu še ni popolnoma dorečen. Nekateri znanstveniki pravijo, da je šungit nastal davno, ko so Zemljo preplavljali še starodavni oceani, drugi pa predvidevajo, da je to najdišče posledica meteorita iz vesolja. Njegov izvor oz. starost je ocenjena na 2 milijardi let. 


Vpliv na čakre: 

Šungit bo ponovno vzpostavil porušeno ravnovesje v vašem energijskem polju. 


Energijski vpliv na počutje (tradicionalna uporaba):

Šungit je poseben prav zaradi svoje strukture, zaradi katere mu pripisujejo lastnosti, kot je npr. upočasnitev staranja z ohranjanjem vitalnosti telesa. Deluje antibakterijsko, saj ima sposobnost čiščenja vode organskih snovi, zato se priporoča vsem, ki imajo težave z raznimi alergijami, astmo, ledvicami, jetri, prebavo, slab imunski sitem in so kronično utrujeni. 


Obesek Šungit

Obesek Šungit

Naj magični kamen izboljša vaš vsakdanjik.Obesek Šungit vam bo pomagal na številnih področjih. Zašči..

18.00€ Brez DDV: 14.75€

Prikazujem 1 do 1 od 1 (1 strani)