Muskovit

Vsak stopi na svojo duhovno pot, ko se odpre za svojo duhovno zavest in se prepusti višjemu zavedanju. Odnesite kaj od svojih napak in začnite gledati na svojo preteklost kot na učitelja, ne sovražnika. Povežite se s svojim notranjim jazom in učiteljem. To vez vam lahko pomaga ustvariti kristal muskovit, ki vam bo pomagal začutiti toplo ljubezen do sebe. Muskovit spodbuja vaš um in domišljijo pri reševanju problemov. 

Spodbuja domišljijo

Krepi um

Čisti in ščiti auro

Ugodno vpliva na kronsko, čelno in srčno čakro

Zanimivost:

Najdišča najdemo na več mestih, med drugim tudi v Avstriji, Rusiji, na Češkem, v Mehiki, Braziliji in Avstraliji. Muskovit pomaga ljudem, ki vedno zamenjujejo levo z desno in obratno. 

Vpliv na čakre: 

Kristal muskovit odstranjuje blokade na kronski čakri in stimulira čelno čakro oz. tretje oko. Prav tako deluje kot čistilec in zaščitnik aure. Če vas skrbi, da bi med svojim delom z duhovnostjo privabili negativne energije, bo muskovit to preprečil. Aktivira in prečisti srčno čakro. 

Energijski vplivi na počutje (tradicionalna uporaba):

Primeren je za vse, ki se borijo s povišanim sladkorjem v krvi. Prav tako ugodno vpliva na lajšanje težav, povezanih z alergijami. Prav tako pomaga obnavljati lase in vrača sijaj očem. Muskovit se tradicionalno uporablja tudi za lajšanje raznih vnetij. 

Horoskop: levPrimerjaj izdelek (0)


Obesek Muskovit

Obesek Muskovit

Okrepite svoje misli.Obesek Muskovit je znan po svojih zanimivih lastnostih. Po eni strani je odliče..

9.00€ 18.00€ Brez DDV: 7.38€

Prikazujem 1 do 1 od 1 (1 strani)