Čistilec energij – ametist

  • Šifra: A276
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 42.00€

  • Brez DDV: 34.43€

Nova energija za vaš dom!

GLAVNE ZNAČILNOSTI

  • čisti energije prostora
  • prostor polni s pozitivno energijo
  • čisti kronsko čakro
  • podpira pri odvajanju od odvisnost

OPIS

Čistilec energij je vsestransko uporaben izdelek iz ametista. Sam kristal je znan po svojih čistilnih močeh. Prihaja v neobdelani in nebrušeni obliki: tak, kot ga je dala narava in s svojo polno močjo.

Ametist je energijsko močan kristal, ki vpliva tako na prostor kot tudi na ljudi, zato je vsestransko uporaben. Vijolična barva ametista je povezana z višjimi energijami, ki delujejo duhovno, čistilno, osvobajajoče in na ta način izpodrinejo oz. počistijo negativne energije. Znan je tudi kot kamen, ki odpravlja odvisnost od hrane, alkohola, cigaret. Prav tako je vijolična barva povezana z kronsko čakro. In sicer bo odpravila blokade ali pa napolnila kronsko čakro. Kristal sam zazna, kje je problem in se temu primerno odzove. Primeren je za ljudi, ki imajo občutek, da se ne morejo svobodo izraziti, kot tudi za tiste, ki živite z ljudmi, ki vam ne pustijo, da bi se svobodno izražali.

Uporaba:

Izdelek postavite v prostor, za katerega imate občutek, da je nasičen z negativnimi energijami. Tam ga pustite vsaj tri dni, potem ga očistite pod hladno vodo. Če ga boste uporabljali kot preventivo proti slabim energijam prostora, pa najbolje, da ga postavite v središče doma.


Kako ga naročiti

 Kliknite na gumb v košarico.


 Ko boste izbrali vse izdelke, kliknite Črni gumb na vrhu strani (košarica na desni strani).

 Pokličite 01 589 66 33. Oglasili se vam bodo naši prodajni svetovalci in vam pomagali oddati naročilo.


Kdaj ga boste dobili

Če ste izbrali plačilo po predračunu, vam bomo naslednji delovni dan poslali podatke za plačilo. Takoj, ko bomo prejeli vaše plačilo, pa vam bo izdelek dostavila dostavna služba DPD ali Pošta Slovenije

Če ste izbrali plačilo po povzetju, vam bo v najkrajšem možnem času paket prinesel dostavljalec dostavne službe DPD. O dostavi vas bodo obvestili po telefonu. Kupnino boste poravnali dostavljalcu.

Podobni izdelki

Obesek Čarobni ametist

Obesek Čarobni ametist

Prepustite se njegovim energijam.Obesek Čarobni ametist je dobil svoje ime po številnih pozitivnih u..

18.00€ Brez DDV: 14.75€

Oznake: Ametist, energije, odvajanje, odvisnost, čakre

POKLIČITE NAS

Pokličite nas na

01 589 66 33

in z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.

GARANCIJA

Nakupujte brez skrbi. Če z izdelkom iz kakršnegakoli razloga ne boste zadovoljni, ga lahko v 14 dneh enostavno vrnete in vrnili vam bomo denar (ne velja za osebne horoskope).

BREZPLAČNA POŠTNINA

Pri nakupu nad 90 eur
strošek dostave v celoti krijemo mi.