• Obesek Apatit

Obesek Apatit

  • Šifra: A379
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 9.00€

  • Brez DDV: 7.38€

Povežite se s svojim višjim jazom

Apatit je kristal osebnostne rasti, kristal manifestacije. Krepi tudi občutke za druge, kot sta razumevanje in empatija. Povezuje vse bitja na duhovni ravni. Apatit čisti auro in ima močan vpliv na vaš um. Ugodno vpliva na sanje in spodbuja ustvarjalnost. Krepi spomin in je zelo dober kristal za tiste, ki se še učijo. 

Posebnosti:

čisti auro,

odpira vrata duhovnosti,

krepi spomin,

spodbuja ustvarjalnost,

vrača zaupanje vase,

aktivira grleno čakro.

Zanimivost:

Apatit tvorijo isti minerali, ki tvorijo sestavo vseh vretenčarjev, njihovih zob, kosti in prav tako rogov. Je zelo iskan kristal med zbiratelji. Uporablja se pri delu s preteklimi življenji. Je odličen kristal za vsakodnevne rituale, če se želite odpreti svojemu višjemu jazu. Apatit spodbuja lucidne sanje. Običajno ga najdemo v Rusiji, Kanadi, Mehiki in Braziliji. 

Čakre:

Apatit močno vpliva na grleno čakro in pomaga pri javnem nastopanju, da se lažje izražate. Ugodno vpliva tudi na čelno čakro, skladno s tem vpliva na povečanje občutka za druge. Apatit odpira vrata duhovnosti in vas okrepi od znotraj. 

Energijski vpliv na počutje (tradicionalna uporaba):

Modri apatit poveča tvorjenje novih celic, pomaga pri celjenju kosti, artritisu in pri krepitvi motornih sposobnostih posameznika, saj poveča absorpcijo kalcija. Pomaga tudi proti glavobolom in naj bi nudil pomoč pri vrtoglavici. Ugodno naj bi vplival na oči, prav tako pa tudi na metabolizem, saj povečuje stopnjo presnove z izboljšanjem prebave. 


Kako ga naročiti

 Kliknite na gumb v košarico.


 Ko boste izbrali vse izdelke, kliknite Črni gumb na vrhu strani (košarica na desni strani).

 Pokličite 01 589 66 33. Oglasili se vam bodo naši prodajni svetovalci in vam pomagali oddati naročilo.


Kdaj ga boste dobili

Če ste izbrali plačilo po predračunu, vam bomo naslednji delovni dan poslali podatke za plačilo. Takoj, ko bomo prejeli vaše plačilo, pa vam bo izdelek dostavila dostavna služba DPD ali Pošta Slovenije

Če ste izbrali plačilo po povzetju, vam bo v najkrajšem možnem času paket prinesel dostavljalec dostavne službe DPD. O dostavi vas bodo obvestili po telefonu. Kupnino boste poravnali dostavljalcu.

Podobni izdelki

Ogrlica Apatit

Ogrlica Apatit

Sprostite blokade v komunikaciji in postanite to, kar v resnici ste.  Glavne značilnosti:1. ..

21.00€ Brez DDV: 17.21€

Oznake: osebnostna rast, manifestacija, razumevanje, empatija, aura, ustvarjalnost, apatit, kristal, spomin, grlena čakra, čelna čakra, nakit

POKLIČITE NAS

Pokličite nas na

01 589 66 33

in z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.

GARANCIJA

Nakupujte brez skrbi. Če z izdelkom iz kakršnegakoli razloga ne boste zadovoljni, ga lahko v 14 dneh enostavno vrnete in vrnili vam bomo denar (ne velja za osebne horoskope).

BREZPLAČNA POŠTNINA

Pri nakupu nad 90 eur
strošek dostave v celoti krijemo mi.