• Kristal Aventurin za ritual ob avgustovski  polni luni

Zeleni aventurin je kristal srčne čakre. Zato velja za enega močnejših. Je kamen moči, blaginje in prinaša tako srečo, kakor tudi denar. Uspešno celi srčne rane in pomaga pri tem, da lastnik zopet odpre svoje srce za ljubezen. Najde nove poslovne priložnosti in pritegne srečo. Zato ga nosijo tudi igralci iger na srečo. S seboj ga imejte, ko plačujete položnice, se dogovarjate glede plačil in denarja, ali pa ko greste na razgovor za službo. Tudi na zmenkih vas bo lepo podprl in nasploh blagodejno vplival na vse vrste odnosov, saj spodbuja razumevanje in ravnovesje, poleg tega pa pomaga odpreti srce in spustiti blokade na njem. Vsestransko je uporaben tudi kot eliksir, ki ga lahko uzivamo, si z njim umijemo obraz za pomlajen videz, ali pa lase, če želimo več leska in bujnosti. 

*** RITUAL ***

Zeleni aventurin ritual ob polni luni

Vstopili smo v avgust, kjer je energijska podpora odnosom in ljubezni zelo močna. Zato sem za vas sestavila ritual, s katerim si lahko pomagate, če si želite sprememb v ljubezni, odnosih ali pa bi v svoje življenje radi privabili več obilja in novih priložnosti. Za vse, ki potrebujete nov začetek, ali pa podporo in čiščenje energijskih blokad, ker se za vas stvari ne premaknejo iz ene točke.  Vse, kar potrebujete, je list papirja, pisalo, kristal Zeleni aventurin in polna luna J, ki bo nastopila 7.8.2017 ob 20.30.

Ob polni luni na list papirja napiši svojo željo. List prepogni in nanj položi Zeleni aventurin. Prosi za podporo svoji želji, naj se ta uresniči ob podpori energije univerzalne ljubezni, če je to v skladu z najvišjim dobrim in najvišjim dobrim vseh vpletenih.  Prav tako prosi za čiščenje vseh blokad, ki so prisotne.  Kristal aventurin bo deloval le ob podpori najvišje ljubezni in svetlobe.  Zeleni aventurin  naj ostane na vaši želji čez noč, še bolje pa bo, če ga bo obsijal soj polne lune. 

Kristal Aventurin za ritual ob avgustovski polni luni

  • Šifra: A551
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 6.50€

  • Brez DDV: 5.33€

Oznake: kristal; kristali; aventurin