• Ogrlica Magnezit

Ogrlica Magnezit

  • Šifra: A442
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 21.00€

  • Brez DDV: 17.21€

Kristal sproščanja, ki vam bo pomagal pri vsakodnevnih izzivih. 

Magnezit je čudoviti bel kristal z učinkom sproščanja in s potencialom ustvarjanja novih priložnosti v življenju. Ima močne metafizične lastnosti. Čeprav je njegova vibracija v svoji osnovi nežna, pa je znan po tem, da lahko hitro opazimo učinek. 

Vplivi

  • pomaga vzpostaviti občutek osebne sreče v notranjem svetu,
  • povečuje samozavest,
  • stimulira komunikacijo med mislimi in srcem,
  • omogoča nam, da se v življenju bolj znajdemo in z njim postanemo uspešnejši,
  • zmanjša jezo, ki izvira od znotraj ali od zunaj. 

Magnezit je tudi kristal zavedanja. Z nošenjem nakita si omogočimo da sprejmemo modrosti. Lahko se ga uporablja tudi za sprostitev vezi, ki nas povezuje s strarimi čustvenimi bolečinami. Ko enkrat te vezi sprostimo, nam magnezit omogoča procesiranje teh čustev in nam prinase mir na teh področjih. 

Na vas lahko vpliva na različne načine, vse pa je odvisno, kaj si želite v danem trenutku. Njegove vibracije vam bodo omogočile, da se bo um odzval na želje srca. S tem vam bo  omogočil, da vzpostavite ravnovesje med potrebami srca in vašimi željami. Pomagal vam bo imeti rad samega sebe in posledično zvišal stopnjo samozavesti. Pomembno je tudi zavedanje, da če nimamo radi samega sebe, potem ne moremo te ljubezni pokazati tudi drugim. 

Tradicionalno za magnezit velja, da energijsko ugodno vpliva na: umirjanje glavobola, čiščenje jeter in energijsko zaščito srca, pa tudi na kosti, osteoporozo, zobe, mišične krče in težave, povezane s stresom. 

Uporaba

Ogrlico lahko nosite kot običajen modni dodatek, lahko preko celega dneva, da vam bo nudila ustrezno podporo. Tudi ponoči jo lahko postavite v bližino ležišča, saj bo pomagala, da se vaše energije uravnajo.

Čiščenje

1x mesečno pod hladno tekočo vodo (nekaj minut).

Polnjenje

Ogrlico polnimo eno uro na direktni sončni svetlobi. 


Kako ga naročiti

 Kliknite na gumb v košarico.


 Ko boste izbrali vse izdelke, kliknite Črni gumb na vrhu strani (košarica na desni strani).

 Pokličite 01 589 66 33. Oglasili se vam bodo naši prodajni svetovalci in vam pomagali oddati naročilo.


Kdaj ga boste dobili

Če ste izbrali plačilo po predračunu, vam bomo naslednji delovni dan poslali podatke za plačilo. Takoj, ko bomo prejeli vaše plačilo, pa vam bo izdelek dostavila dostavna služba DPD ali Pošta Slovenije

Če ste izbrali plačilo po povzetju, vam bo v najkrajšem možnem času paket prinesel dostavljalec dostavne službe DPD. O dostavi vas bodo obvestili po telefonu. Kupnino boste poravnali dostavljalcu.

Oznake: ogrlica, magnezit, čakre, občutek, srce

POKLIČITE NAS

Pokličite nas na

01 589 66 33

in z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.

GARANCIJA

Nakupujte brez skrbi. Če z izdelkom iz kakršnegakoli razloga ne boste zadovoljni, ga lahko v 14 dneh enostavno vrnete in vrnili vam bomo denar (ne velja za osebne horoskope).

BREZPLAČNA POŠTNINA

Pri nakupu nad 90 eur
strošek dostave v celoti krijemo mi.