Ogrlica Apatit

  • Šifra: A500
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 21.00€

  • Brez DDV: 17.21€

Sprostite blokade v komunikaciji in postanite to, kar v resnici ste.

 

Glavne značilnosti:

1. Podpira delovanje grlene čakre

2. Odpira vrata duhovnosti in intuiciji

3. Prebuja kolektivno zavest in delo v skupno dobro

4. Energijsko podpre pri hujšanju

5. Povezuje vsa živa bitja

 

Apatit je znan po tem, da pomaga usmeriti osebno moč v doseganje cilja. Odpravlja zmedo, apatijo, agresivnost in spodbuja intelekt ter širjenje resnice. Je globoko duhoven kristal in ima očiščevalni vpliv na auro. Spodbuja zaznavanje duhovnega sveta. Lahko ga uporabimo v delu s preteklimi življenji. Povezan je tudi z živalmi, saj je sestavljen iz mineralnega fosfata, ki tvori zobe in kosti vseh vretenčarjev, pa tudi rogovja in kljunov.

Apatit je tudi kristal, ki vas s svojimi vibracijami podpre pri hujšanju, če želite izgubiti odvečne kilograme. Energijsko vpliva na presnovo maščob v tankem črevesju in posledično na njihovo kopičenje.

Primeren je za vse tiste, ki se počutite ujeti, brez moči, da bi spremenili svoje življenje. Energijsko blaži vnetja in pomaga pri celjenju. Ker močno vpliva na grleno čakro, je primeren za vse, ki imate težave v komunikaciji, težko izrazite svoja čustva, potrebe in se pogosto počutite preslišani. Posledično pa vpliva tudi na izboljšanje odnosov in povezovanje.

 

Uporaba:

Ogrlico lahko nosite kot običajen modni dodatek, lahko preko celega dneva, da vam bo nudila ustrezno podporo. 

Kako ga naročiti

 Kliknite na gumb v košarico.


 Ko boste izbrali vse izdelke, kliknite Črni gumb na vrhu strani (košarica na desni strani).

 Pokličite 01 589 66 33. Oglasili se vam bodo naši prodajni svetovalci in vam pomagali oddati naročilo.


Kdaj ga boste dobili

Če ste izbrali plačilo po predračunu, vam bomo naslednji delovni dan poslali podatke za plačilo. Takoj, ko bomo prejeli vaše plačilo, pa vam bo izdelek dostavila dostavna služba DPD ali Pošta Slovenije

Če ste izbrali plačilo po povzetju, vam bo v najkrajšem možnem času paket prinesel dostavljalec dostavne službe DPD. O dostavi vas bodo obvestili po telefonu. Kupnino boste poravnali dostavljalcu.

Oznake: Ogrlica, apatit, čakre, grlena čakra, hujšanje

POKLIČITE NAS

Pokličite nas na

01 589 66 33

in z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.

GARANCIJA

Nakupujte brez skrbi. Če z izdelkom iz kakršnegakoli razloga ne boste zadovoljni, ga lahko v 14 dneh enostavno vrnete in vrnili vam bomo denar (ne velja za osebne horoskope).

BREZPLAČNA POŠTNINA

Pri nakupu nad 90 eur
strošek dostave v celoti krijemo mi.