Skarabej

 • Šifra: A053
 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • 14.00€
 • Akcija:

  8.90€

 • Brez DDV: 7.30€

Obrnite življenje na bolje!

GLAVNE ZNAČILNOSTI

 1. prinaša srečo
 2. prinaša obilje
 3. dviguje vitalnost
 4. ščiti pred negativnimi energijami

OPIS

Ste že slišali za Skarabeja? Ta tisočletja star simbol se je v tradiciji obdržal do danes. Razlog za to je njegova posebna naloga. Že stari Egipčani so namreč verjeli, da je povezan s transformacijo, z novim rojstvom. In še danes je tako. Skarabej vam bo pomagal, da se za vas obremenjujoče situacije končajo ter da začnete lepše in srečnejše življenje.


V preteklosti so skarabeje pokopavali skupaj z mrtvimi, saj so verjeli, da jim bo le-ta pomagal do novega rojstva. Posebno zanimivi so s hieroglifi popisani skarabeji, saj imajo pomembno zgodovinsko vrednost. Preko tisočletij se je skarabej izkazal kot simbol za srečo in obilje ter kot zaščita. Tako je danes znan predvsem kot nosilec sprememb na bolje.


Uporaba:

Skarabeja postavite v svojo bližino, da vam bo prinašal srečo. Priporočamo vam, da ga postavite v dom, pisarno, avto ali pa ga nosite v torbici, glede na področje, kjer si najbolj želite pozitivnih sprememb. Če menite, da potrebujete zaščito pred negativnimi energijami, ga nosite pri sebi.


Prepričani smo, da vam bo dobro služil.

Kako ga naročiti

 Kliknite na gumb v košarico.


 Ko boste izbrali vse izdelke, kliknite Črni gumb na vrhu strani (košarica na desni strani).

 Pokličite 01 589 66 33. Oglasili se vam bodo naši prodajni svetovalci in vam pomagali oddati naročilo.


Kdaj ga boste dobili

Če ste izbrali plačilo po predračunu, vam bomo naslednji delovni dan poslali podatke za plačilo. Takoj, ko bomo prejeli vaše plačilo, pa vam bo izdelek dostavila dostavna služba DPD ali Pošta Slovenije

Če ste izbrali plačilo po povzetju, vam bo v najkrajšem možnem času paket prinesel dostavljalec dostavne službe DPD. O dostavi vas bodo obvestili po telefonu. Kupnino boste poravnali dostavljalcu.

Podobni izdelki

Srečna deteljica

Srečna deteljica

Srečni simbol, ki vas bo spremljal na vsakem koraku.GLAVNE ZNAČILNOSTIprinaša srečo (četrti list)spo..

8.00€ Brez DDV: 6.56€

Oznake: skarabej, sreca, obilje, vitalnost, scit, negativne energije

POKLIČITE NAS

Pokličite nas na

01 589 66 33

in z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.

GARANCIJA

Nakupujte brez skrbi. Če z izdelkom iz kakršnegakoli razloga ne boste zadovoljni, ga lahko v 14 dneh enostavno vrnete in vrnili vam bomo denar (ne velja za osebne horoskope).

BREZPLAČNA POŠTNINA

Pri nakupu nad 90 eur
strošek dostave v celoti krijemo mi.