Uhani Hematit

  • Šifra: A117
  • Razpoložljivost: Ni na zalogi
  • 16.00€

  • Brez DDV: 13.11€

Energijska podpora za lažje doseganje ciljev!

GLAVNE ZNAČILNOSTI

  1. krepi um
  2. krepi organizacijo
  3. ščiti pred negativnostjo
  4. pozitivno vpliva na spomin

OPIS

Uhani Hematit so namenjeni vsem, ki že predolgo čakate na pozitivne spremembe v svojem življenju. Okrepili bodo vaš zagon in voljo in vam pomagali uresničiti vaše želje. Pomagajo pa tudi za boljši spomin, bolj prodorno razmišljanje, večjo sposobnost organizacije in za zaščito pred negativnostmi.

Kristal hematit pomaga, da se v življenju premaknemo naprej. Ne glede na to, kje tičijo vzroki, da se vam želje doslej niso uresničile, bo vibracija tega kristala prinesla napredek. Opazili boste pozitiven vpliv na korensko čakro, ki bo bolj polna energije in bolje pretočna. Za vas to pomeni, da boste lahko bolj odločno in energično uresničevali svoje načrte, imeli boste več volje in jasnejše zavedanje o tem, kaj morate narediti, da bi nekaj dosegli. Pomemben vpliv hematita se nanaša tudi na pomoč pri sporih in sodnih zadevah.


Uporaba:

Uhane lahko nosite kot običajen modni dodatek, lahko preko celega dneva, da vam bodo nudili ustrezno podporo. Tudi ponoči jih lahko postavite v bližino ležišča, saj bodo v vas zbujali prijetne občutke. 


Prepričani smo, da vam bo dobro služili.

Kako ga naročiti

 Kliknite na gumb v košarico.


 Ko boste izbrali vse izdelke, kliknite Črni gumb na vrhu strani (košarica na desni strani).

 Pokličite 01 589 66 33. Oglasili se vam bodo naši prodajni svetovalci in vam pomagali oddati naročilo.


Kdaj ga boste dobili

Če ste izbrali plačilo po predračunu, vam bomo naslednji delovni dan poslali podatke za plačilo. Takoj, ko bomo prejeli vaše plačilo, pa vam bo izdelek dostavila dostavna služba DPD ali Pošta Slovenije

Če ste izbrali plačilo po povzetju, vam bo v najkrajšem možnem času paket prinesel dostavljalec dostavne službe DPD. O dostavi vas bodo obvestili po telefonu. Kupnino boste poravnali dostavljalcu.

Podobni izdelki

Zapestnica Hematit

Zapestnica Hematit

Pomoč pri sproščanju napetosti.GLAVNE ZNAČILNOSTIprizemljuje mislistabilizira čustvaharmonizira naša..

18.00€ Brez DDV: 14.75€

Oznake: nakit, uhani, hematit, spomin, organizacija, negativnost, um, čakre

POKLIČITE NAS

Pokličite nas na

01 589 66 33

in z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.

GARANCIJA

Nakupujte brez skrbi. Če z izdelkom iz kakršnegakoli razloga ne boste zadovoljni, ga lahko v 14 dneh enostavno vrnete in vrnili vam bomo denar (ne velja za osebne horoskope).

BREZPLAČNA POŠTNINA

Pri nakupu nad 90 eur
strošek dostave v celoti krijemo mi.