Energijska podpora za lažje doseganje ciljev!

GLAVNE ZNAČILNOSTI

  1. krepi um
  2. krepi organizacijo
  3. ščiti pred negativnostjo
  4. pozitivno vpliva na spomin

OPIS

Uhani Hematit so namenjeni vsem, ki že predolgo čakate na pozitivne spremembe v svojem življenju. Okrepili bodo vaš zagon in voljo in vam pomagali uresničiti vaše želje. Pomagajo pa tudi za boljši spomin, bolj prodorno razmišljanje, večjo sposobnost organizacije in za zaščito pred negativnostmi.

Kristal hematit pomaga, da se v življenju premaknemo naprej. Ne glede na to, kje tičijo vzroki, da se vam želje doslej niso uresničile, bo vibracija tega kristala prinesla napredek. Opazili boste pozitiven vpliv na korensko čakro, ki bo bolj polna energije in bolje pretočna. Za vas to pomeni, da boste lahko bolj odločno in energično uresničevali svoje načrte, imeli boste več volje in jasnejše zavedanje o tem, kaj morate narediti, da bi nekaj dosegli. Pomemben vpliv hematita se nanaša tudi na pomoč pri sporih in sodnih zadevah.


Uporaba:

Uhane lahko nosite kot običajen modni dodatek, lahko preko celega dneva, da vam bodo nudili ustrezno podporo. Tudi ponoči jih lahko postavite v bližino ležišča, saj bodo v vas zbujali prijetne občutke. 


Prepričani smo, da vam bo dobro služili.

Uhani Hematit

  • Šifra: A117
  • Razpoložljivost: Ni na zalogi
  • 16.00€

  • Brez DDV: 13.11€

Podobni izdelki

Zapestnica Hematit

Zapestnica Hematit

Pomoč pri sproščanju napetosti.GLAVNE ZNAČILNOSTIprizemljuje mislistabilizira čustvaharmonizira naša..

18.00€ Brez DDV: 14.75€

Oznake: nakit, uhani, hematit, spomin, organizacija, negativnost, um, čakre