Cena:

Vilinska zapestnica Sreča

Zapis čiste pozitivne energije30-dnevna garancija

Paypal, TRR, po povzetju

dostava 2-3 dni

Energijski amulet za uresničevanje želja

* Zapestnica z vilinskim simbolom Sreča ni samo trendovski modni dodatek, kot veliko drugih izdelkov.
Je zapis čiste pozitivne energije, ki te bo spremljala na vsakem koraku.

Sreča v ljubezni

Sreča pri denarju

Pozitivna energija

Sreča tukaj in zdaj

IZBOLJŠAJ SVOJE LJUBEZENSKO ŽIVLJENJE

Eni samski, drugi vezani, tretji ločeni. Vsakdo rabi srečo: za naslednji zmenek, za skupne cilje ali za nov začetek. A kako jo najti? Nosi zapestnico z vilinskim simbolom Sreča. Simbol je zapis čiste pozitivne energije za ljubezen in za vse drugo, kar ti je pomembno.

ZAČNI UREJATI SVOJE FINANCE Z VEČ SREČE

Veliko stvari vpliva na to, ali imamo dovolj denarja ali pa se nenehno borimo za obstanek. Služba, dedovanje, dolgovi in vračila, nakupi in nepričakovani stroški …

Ali ti ne bi pri vsem tem koristil kanček sreče?

Vilinski simbol Sreča deluje ne glede na to, ali se ukvarjaš z njim ali ne. Samo imej ga pri sebi in dovoli, da naredi, kar je najboljše zate.

ZNEBI SE SVOJIH TEŽAV

Ti  manjka volje in energije? Ti vsakdanje težave ubijajo vse veselje? Vzemi stvari v svoje roke. Nosi zapestnico z energijskim amuletom.

Vsi imamo kakšno področje ali kakšno obdobje, ko nam ne gre in ne gre. Vilinski simbol Sreča ti bo odpravil energijske blokade, ki to povzročajo.

Pri našem življenjskem tempu vsi nenehno nekaj zamujamo. Spregledamo, kaj se dogaja okoli nas, ne znamo več uživati v preprostih stvareh.
Zakaj si ne privoščiš minimalne naložbe za svojo spremembo na bolje? Nikar ne zamudi tudi te priložnosti.
Nič posebnega ti ni treba storiti. Samo nosi zapestnico in dovoli, da deluje.

Vilinski simboli so energijska podpora. Če jim dovoliš, da delujejo, bodo delovali. Vendar pa si vedno zamislimo cilj oziroma spremembo, ter pustimo Univerzumu proste roke, da izbere najboljšo možno pot. Rezultati so lahko različni.