• Obesek Ahat kapljica (zelen)

Za novo iskrico v starih zvezah.

Ahat je kristal stabilnosti, njegova domena je počasen, a neustavljiv napredek. V zelenem barvnem odtenku deluje na ljubezensko področje in pomaga preboleti vse, kar nas je kdaj prizadelo. Zato je to idealen obesek za vse, ki ste že dlje časa v zvezi in pri sebi veste, da boste v njej tudi ostali.

Mogoče ni vse idealno, a med vama so se spletle številne vezi, ki so vam pomembne. Seveda je bilo tudi nekaj razočaranj. To je obesek, ki vam jih bo pomagal preboleti, hkrati pa okrepiti dobro v vajini zvezi. Če veste, da ste že z osebo, s katero želite biti do konca svojih dni, potem vam bo ta obesek pomagal, da bodo ti dnevi čim lepši.

Zeleni ahat: 

  • spodbuja odpuščanje,
  • krepi stabilnost,
  • odpira srce.

Zeleni ahat in čakre

Zeleni kristali pripadajo srčni čakri. Njeno področje je ljubezen, pa tudi sposobnost samozdravljena telesa na fizični, čustveni in umski ravni.

Uporaba

Ahat lahko normalno energijsko čistimo pod tekočo hladno vodo. Naredite to takoj, ko ga dobite, nato pa vsaj 1x mesečno. Ker obesek vsebuje kovinske delce, pa ga lahko v nadaljevanju čistite tudi tako, da čez noč zraven položite kristal kamene strele. Nato pa zjutraj ta kristal splaknite pod tekočo hladno vodo, obesek Zeleni ahat pa postaviote za nekaj minut na naravno svetlobo.

Obesek Ahat kapljica (zelen)

Ahat je na voljo v številnih barvah. Njegova osnovna vibracija je stabilnost, v zeleni različici pa je še posebno ugoden za ljubezen.
  • Šifra: A664
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 15.00€

  • Brez DDV: 12.30€

Razpoložljive možnosti


Podobni izdelki

Obesek Svetlo modri ahat

Obesek Svetlo modri ahat

Čudovit obesek za izboljšanje komunikacijeGLAVNE ZNAČILNOSTIizboljšuje komunikacijoomogoča lažje izr..

18.00€ Brez DDV: 14.75€

Ogrlica Modri ahat

Ogrlica Modri ahat

Modri ahat je kristal spodbude in podpore. Obkroža ga poživljajoča energija, ki deluje na nižji in p..

18.00€ Brez DDV: 14.75€

Oznake: ahat, zelen, odpuščanje, stare zveze, stabilnost, kristal