Bodite potrpežljivi.

Čudovita nežna energija kristala angelita vas bo podprla pri vaših vsakdanjih opravilih. Dala  vam bo občutek utehe in varnosti. Angelit je namreč kristal, ki povezuje z angelskim svetom. Zato vam bo pomagal na številne načine.

Obesek Angelit – solza deluje na številnih področjih, in sicer:

  1. povezuje z angelskim svetom
  2. izboljšuje komunikacijo
  3. umirja
  4. čisti grleno čakro
  5. izboljšuje počutje


Angelit prihaja v čudoviti svetlomodri barvi, ki spominja na modro nebo. Ravno svetlomodra barva pa je tista, ki vpliva na delovanje grlene čakre, posledično pa izboljšuje komunikacijo. S tem obeskom boste lažje izražali svoja čustva in misli. S tem, ko jih ne boste več držali v sebi, pa se bo odprla tudi sama čakra.

Kako ga uporabljate?

Obesek lahko nosite kot običajen modni dodatek – lahko na vrvici ali na ogrlici iz plemenitih kovin. Tako se boste izognili tveganju, da bi ga pozabili. Priporočljivo je, da ga nosite ves dan, ponoči pa ga pustite nekje v svoji bližini, da bo njegova energija nemoteno delovala na vas ter tudi na prostor. 


Obesek Angelit – solza

Angelit prihaja v čudoviti svetlomodri barvi, ki spominja na modro nebo. Ravno svetlomodra barva pa je tista, ki vpliva na delovanje grlene čakre, posledično pa izboljšuje komunikacijo. S tem obeskom boste lažje izražali svoja čustva in misli.
  • Šifra: A345
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 9.90€

  • Brez DDV: 8.11€

Razpoložljive možnosti


Podobni izdelki

Obesek Iolit

Obesek Iolit

Podpora pri vaši občutljivosti.Obesek Iolit lahko uporabljate, če bi radi razvili svojo intuicijo. Z..

18.00€ Brez DDV: 14.75€

Oznake: obesek, nakit, energija, kristal, komunikacija, čakra, počutje, grlena čakra