• Ogrlica lovilec sanj

Zaupajte nam svojo težavo, da bodo naši strokovnjaki izbrali pravo ogrlico za vas!

GLAVNE ZNAČILNOSTI

  1. lovi slabe energije
  2. izboljšuje spanec
  3. omogoča mirne in lepe sanje

OPIS

Imate občutek, da je v vašem okolju preveč negativnosti? So ljudje nastrojeni proti vam?

Potem je čas za vaš osebni lovilec sanj, ki vam bo pomagal, da se negativnosti iz okolja ujamejo v njegovo mrežo. S tem vas bo ščitil pred neprijetnimi občutki, pred pritiski in vsemi ostalimi dejavniki, ki vas obremenjujo ter s tem vplivajo tudi na vaš spanec.


Lovilec sanj je del indijanske kulture in tradicije. Tradicionalno so ga uporabljali za zaščito pred slabimi sanjami, da bi tako izboljšal kakovost spanja. Indijanska tradicija je namreč učila, da je večerni zrak poln sanj, dobrih in slabih. S tem, ko je lovilec sanj obešen nad glavo ali v neposredni bližini postelje, morajo vse sanje skozi mrežo. Tradicija pravi, da se lepe in pozitivne sanje nato spustilo po perju navzdol vse do speče osebe, in to tako mehko, da ta oseba pogosto sploh ne ve, da sanja. Slabe sanje pa ostanejo v mreži vse do jutranje zore, ko jim prvi sončni žarki vzamejo moč.


Uporaba:

Priporočamo vam, da ogrlico nosite preko celega dneva, da boste tako deležni njene zaščite. Negativne energije, ki bi drugače obremenile vas, se bodo ujele v mrežo in se tam zaustavile. Za energijsko čiščenje same ogrlice pa je dobro, da jo občasno za krajši čas postavite na sonce. Tako se bodo prečistile negativne energije, ki se bodo v njej ujele.


Prepričani smo, da vam bo dobro služila.

Ogrlica lovilec sanj

Lovilec sanj je del indijanske kulture in tradicije. Tradicionalno so ga uporabljali za zaščito pred slabimi sanjami, da bi tako izboljšal kakovost spanja. Indijanska tradicija je namreč učila, da je večerni zrak poln sanj, dobrih in slabih. S tem, ko je
  • Šifra: A039
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 8.50€

  • Brez DDV: 6.97€

Oznake: oglica, nakit, lovilec sanj, sanje, energije, spanec, mirne sanje