• Obesek Dvig potencialov

Spoznajte, za kaj ste nadarjeni.

GLAVNE ZNAČILNOSTI

  1. pomaga odkriti potenciale
  2. pomaga razviti potenciale
  3. prinaša nove ideje


Imate občutek, da je v vas nekaj več? Vas vleče v določene konjičke, dejavnosti, vsebine? Vse to je povezano z vašimi potenciali. Nekateri se jih zavedate manj, drugi bolj. Z obeskom Dvig potencialov pa boste končno lahko spoznali in razvili svoje najgloblje darove.

Obesek dvig potencialov je lep modni dodatek, dokaj nevpadljiv, vendar z veliko močjo. Primeren je za vse tiste, ki vas je včasih sram, da verjamete v nekaj, v kar drugi ne. Njegov dizajn je zasnovan tako, da je nevpadljiv, vseeno pa sama oblika nosi močne energije in ravno te močne energije bodo spodbudile tisto, kar spi v vas. 

Uporaba:

Obesek lahko nosite kot običajen modni dodatek – lahko na vrvici ali na ogrlici iz plemenitih kovin. Tako se boste izognili tveganju, da bi ga pozabili. Priporočljivo je, ga nosite ves dan, ponoči pa ga pustite nekje v svoji bližini, da bo njegova energija nemoteno delovala na vas.


Za ta izdelek ni mnenj.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Obesek Dvig potencialov

  • Šifra: A220
  • Razpoložljivost: Na zalogi

Obesek dvig potencialov je lep modni dodatek, dokaj nevpadljiv, vendar z veliko močjo. Primeren je za vse tiste, ki vas je včasih sram, da verjamete v nekaj, v kar drugi ne. Njegov dizajn je zasnovan tako, da je nevpadljiv, vseeno pa sama oblika nosi močn

    19.00€ 12.00€
  • Brez DDV: 9.84€

Razpoložljive možnosti


Oznake: obesek, nakit, potenciali, ideje, razvoj