Prava izbira, če težko zaspite.

Selenit je idealen za energijsko čiščenje prostora, ustvarjanje varnega, poživljajočega okolja, zaščitenega pred zunanjimi vplivi. Ko 4 kristale selenita postavite v 4 vogale svojega doma, lahko s tem privabite v svoj dom in v življenja vseh, ki tam živijo, več miru in spokojnosti. Ta metoda se uporablja tudi za zaščito pred zunanjo negativnostjo, še posebej ponoči. 

Ko se počutite brez energije, volje ali utrujeni, lahko kristal pomaga očistiti žleze vašega telesa in vam da energijo, ki jo potrebujete.

Selenit:

  • povezuje z Dušo
  • prinaša notranji mir
  • krepi temelj samozavedanja
  • čisti energije
  • izboljšuje počutje

Uporaba kristala

Kristal lahko hranite v svojem žepu ali torbici, ponoči celo pod vašim vzglavnikom, kar omogoči nemoteno delovanje njegove energije na vas ter tudi cel prostor. Prav tako pomaga pri težavah s spancem.

Lahko jih uporabljate tudi pri meditaciji. Ko jih uporabljate med meditacijo, da vzpostavite stik s svojimi osebami ter se odprete duhu, se lahko pojavijo številne zanimive priložnosti. Ti kristali poosebljajo koristno energijo za lajšanje tesnobe, prav tako tudi pozitivno vplivajo na vaš notranji mir.

Selenit se ne uporablja zgolj samo za energijsko čiščenje kristalov, temveč tudi prostorov. Tako lahko kristal položite v vsak vogal vaše hiše ter s tem ustvarite varen, spokojen prostor za bivanje.

Energijsko čiščenje in polnjenje kristalov

Pri Selenitu je potrebno poudariti njegovo najpomembnejšo energetsko kakovost, sposobnost čiščenja. Kljub temu, da imajo vsi kristali koristi od polnilnih energij sonca in lune, sam ne potrebuje čiščenja. Prav tako ima funkcijo čiščenja drugih kristalov, če nanj ali poleg njega položite nove kristale.

Selenita NE SMEMO spirati z vodo, saj je mehek mineral, ki lahko zaradi oksidacije in vlage hitro razpade. Če ga vseeno želite energijsko osvežiti, vam priporočamo, da ga vsak mesec v noči polne lune položite na mesto, kjer ga bo lahko obsvetila lunina svetloba.

Ročni kamen Selenit

  • Šifra: A754
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 14.90€

  • Brez DDV: 12.21€

Podobni izdelki

Kristal Selenit (kristalna skulptura)

Kristal Selenit (kristalna skulptura)

Selenit čisti auro, prostor in druge kristale. Je lunin kristal, ki pomirja, prinaša jasnost in ustv..

42.00€ Brez DDV: 34.43€

Oznake: selenit, kristal, spanje, spanec, , notranj mir, počutje, spokojnost, ročni kamen