• Obesek Sovica

Povežite se z modrostjo, ki ste jo prinesli s seboj na svet.

GLAVNE ZNAČILNOSTI

  1. odpira notranji vir modrosti
  2. spodbuja inteligenco
  3. spodbuja premišljeno ravnanje
  4. povezuje z drugimi svetovi
  5. ščiti

OPIS

Ste tudi vi med mnogimi, ki ne zaupajo v svoje odločitve in se vedno znova sprašujejo, če so ravnali pravilno? Imate občutek, da bi v življenju moralo biti še nekaj več, nekaj boljšega? Potem je Obesek Sovica idealen prav za vas! Njegova vibracija vam bo pomagala odkriti vso modrost, ki jo je vaša Duša prinesla s seboj na svet. To vam bo pomagalo, da se boste lažje spopadali z vsakdanjimi izzivi in bolj modro reagirali v situacijah, ki so za vas pomembne. Lažje boste sprejemali pomembne odločitve in bolj mirno vztrajali pri njih.

Obesek Sovica je namenjen vsem, ki že od nekdaj čutite, da ste mnogo več kot le fizično telo. Prav tako je primeren za vse, ki bi radi obogatili svoje znanje in življenjsko modrost, radi meditirate ali odkrivate široka polja duhovnosti. Sova je že v starogrški tradiciji veljala za sveto žival, upodabljali pa so jo tudi kot simbol statusa, inteligence in bogastva. V naši tradiciji je večkrat označena z negativnimi pomeni, ki pa so v nasprotju z njeno simbolno močjo. Starejše kulture so ji namreč pripisovale vlogo zaščitnice duš in vodnice duhov, ki potujejo med svetovi.


Uporaba:

Obesek lahko nosite na priloženi ogrlici kot popolnoma običajen modni dodatek. Še posebno priporočljiv je v situacijah, ko bi radi izkazali svoje znanje ali sprejeli modre dolgoročne odločitve. Tudi ponoči ga lahko postavite v bližino svoje postelje, še posebno če se želite jasneje spomniti svojih sanj ali razumeti, kaj vam sporočajo.


Prepričani smo, da vam bo dobro služila.

Za ta izdelek ni mnenj.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Obesek Sovica

  • Šifra: A111
  • Razpoložljivost: Na zalogi

Obesek Sovica je namenjen vsem, ki že od nekdaj čutite, da ste mnogo več kot le fizično telo. Prav tako je primeren za vse, ki bi radi obogatili svoje znanje in življenjsko modrost, radi meditirate ali odkrivate široka polja duhovnosti.

    27.00€ 18.90€
  • Brez DDV: 15.49€

Podobni izdelki

Obesek Drevo življenja

Obesek Drevo življenja

Za lažje spremembe in boljše življenje!GLAVNE ZNAČILNOSTIizboljšuje kvaliteto življenjaspodbuja razu..

21.00€ Brez DDV: 17.21€

Oznake: Obesek, nakit, sovica, sova, notranji mir, modrost, iteligenca, ravnanje, ščit