Naj magični kamen izboljša vaš vsakdanjik.

Obesek Šungit vam bo pomagal na številnih področjih. Zaščitil vas bo pred negativnimi energijami in jih transformiral v pozitivne. Šungit je znan kot magični kamen, saj ima številne pozitivne učinke. Ima posebno kemijsko zgradbo, ki ga loči od ostalih kristalov.

Naj obesek Šungit postane vas stalni spremljevalec, zaščitnik in prijatelj. Njegova močna energija vam bo pomagala pri težavah s počutjem in pospešila regeneracijo celic, ki so izgubile svojo energijsko moč. Lahko ga uporabljate tudi kot osnovo pri pripravi energijskega napitka, saj ima močno sposobnost energijskega polnjena vode in spreminjanja ter polnjenja njene vibracije. Manjši kosi šungita hitreje energizirajo vodo kot večji.

Obesek Šungit vam lahko pomaga na več načinov:

  1. spodbuja regeneracijo
  2. čisti negativne energije
  3. krepi pozitivne energije
  4. izboljšuje počutje

Uničuje energijske tvorbe, ki vam škodujejo.

Obesek Šungit je nevtralne črne barve. Njegova dva glavna elementa sta ogljik in silicij, vsebuje pa tudi deleže kalija in magnezija. Ko ga postavite v vodo, jo energizira. Znan pa je tudi po tem, da vodo čisti negativnih delcev. O njem celo krožijo zgodbe, da naj bi ga uporabljali ruski častniki za čiščenje umazane vode. 

Kako ga uporabljate?

Obesek lahko nosite kot energijski modni dodatek, lahko preko celega dneva, da vam bo nudil ustrezno podporo. Tudi ponoči ga lahko postavite v bližino ležišča, saj vas bodo tako njegove energije lahko ves čas podpirale.


Za ta izdelek ni mnenj.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Obesek Šungit

  • Šifra: A335
  • Razpoložljivost: Na zalogi

Obesek Šungit je nevtralne črne barve. Njegova dva glavna elementa sta ogljik in silicij, vsebuje pa tudi deleže kalija in magnezija. Ko ga postavite v vodo, jo energizira. Znan pa je tudi po tem, da vodo čisti negativnih delcev. O njem celo krožijo zgodb

    18.00€ 9.90€
  • Brez DDV: 8.11€

Razpoložljive možnosti


Podobni izdelki

Obesek Metuljček - Oniks

Obesek Metuljček - Oniks

Stopite na novo potOniks je znan po svoji močni energiji, ki loči razmerja, ki niso več v dobro tist..

5.90€ Brez DDV: 4.84€

Oznake: obesek, nakit, šungit, regeneracijo, energije, pozitivne energije, počutje