Okrepite energijske pritoke.

Obesek Stromatolit je namenjen čiščenju srčne čakre in težav, povezanih z njo. V praksi to pomeni, da čisti žalost, razočaranja, izgube in odpira srce za pretok ljubezni. Tudi na splošno ta kristal lahko uporabljate za krepitev pretokov energij tako v odnosih samih, kot tudi na določenih delih telesa. Na ta način vam sam kristal tudi pomaga izboljšati splošno počutje.

Obesek Stromatolit deluje na številnih področjih:

  • čisti srčno čakro
  • pomaga pri povezovanju z višjimi dimenzijami
  • krepi pretoke energij
  • pomaga spoznati življenjski namen
  • izboljšuje počutje


Obesek Stromatolit prihaja v kombinaciji črne in rjave barve, ki se prelivata. Njegova kemijska zgradba je podobna jaspisu, zato je pogosto umeščen v to skupino. Vendar pa njegova energija nudi drugačno podporo, kot jo nudi podpora rdečega jaspisa. Priporočljiv je za ljudi, ki se trudijo povezati z višjimi ravnmi, saj je odličen kristal za povezovanje z višjimi dimenzijami.

Kako ga uporabljate?

Obesek lahko nosite kot običajen modni dodatek – lahko na vrvici ali na ogrlici iz plemenitih kovin. Tako se boste izognili tveganju, da bi ga pozabili. Priporočljivo je, da ga nosite ves dan, ponoči pa ga pustite nekje v svoji bližini, da bo njegova energija nemoteno delovala na vas, pa tudi na prostor. 


Za ta izdelek ni mnenj.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Obesek Stromatolit

  • Šifra: A329
  • Razpoložljivost: Na zalogi

Obesek Stromatolit prihaja v kombinaciji črne in rjave barve, ki se prelivata. Njegova kemijska zgradba je podobna jaspisu, zato je pogosto umeščen v to skupino. Vendar pa njegova energija nudi drugačno podporo, kot jo nudi podpora rdečega jaspisa. Pripor

    18.00€ 9.00€
  • Brez DDV: 7.38€

Razpoložljive možnosti


Podobni izdelki

Obesek Hiastolit

Obesek Hiastolit

Pomoč, da boste ostali na pravi potiKdo ga potrebuje?Vsi, ki se sprašujete, če ste na pravi poti.Vsi..

9.00€ 18.00€ Brez DDV: 7.38€

Oznake: Obesek, Stromatolit, nakit, čakre, energija, namen, počutje