• Osebni Angel varuh (magnet)

Vsakdo si zasluži svojega Angela!

GLAVNE ZNAČILNOSTI

  1. osebna Angelska zaščita
  2. Angelska pomoč
  3. povezovanje z Angeli pri meditaciji

OPIS

Vsakdo je kdaj osamljen, žalosten ali razočaran. Vsakomur se kdaj zdi, da ni kos nalogam, pred katere ga postavlja življenje. Angel varuh je energija, ki nam v takih trenutkih še posebno stoji ob strani. Pa ste vedeli, da je v resnici vedno z vami? Povežite se z njim preko posebnega Angelskega magneta. Idealen je tudi kot prikupno darilo za vaše najmlajše, da bodo lahko začutili njegovo zaščito in pomoč.


Osebni Angel varuh prihaja skupaj z magnetom, da ga boste lažje pritrdili na želeno mesto. Že samo to, da ga imate v svojem domu, pomeni dobrodošlico za Angelske energije, ki bodo vam in vaši družini nudile zaščito in pomoč v težkih situacijah. Tudi tistim, ki iščete globlji stik z Angeli, bo Osebni Angel varuh pomagal najti pravi način in okrepiti povezavo z Angelskimi sferami.


Uporaba:

Priporočljivo je, da Angela postavite na mesto, kjer se največ zadržujete, lahko doma, v službi ali celo v avtu. Izberite ustrezno površino, primerno za magnet. V težkih trenutkih se večkrat na dan miselno povežite s svojim Angelom in začutite njegovo podporo.


Prepričani smo, da vam bo dobro služil.

Za ta izdelek ni mnenj.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Osebni Angel varuh (magnet)

  • Šifra: A090
  • Razpoložljivost: Na zalogi

Osebni Angel varuh prihaja skupaj z magnetom, da ga boste lažje pritrdili na želeno mesto. Že samo to, da ga imate v svojem domu, pomeni dobrodošlico za Angelske energije, ki bodo vam in vaši družini nudile zaščito in pomoč v težkih situacijah.

    12.30€ 4.95€
  • Brez DDV: 4.06€

Oznake: angel, magnet, varuh, zascita, meditacija, pomoc