Tradicija, ki vas bo varovala.

GLAVNE ZNAČILNOSTI

  1. odganja slabo
  2. spodbuja dobro v ljudeh
  3. privablja novosti

OPIS

Obesek Učitelj (Jogi man) je namenjen odganjanju slabega iz vašega življenja. Predvsem tistega, kar so vam povzročili slabega drugi ljudje. Lahko pa tudi, da ste trenutno v situaciji, ko imate težave, ste neprespani in vas skrbi, ker vam drugi želijo slabo. V tem primeru vas bo branil. Najbolj čudovito pri tem obesku pa je, da bo pomagal ljudem, ki vam škodujejo, spoznati njihovo napako.


Zgodba o učitelju (Jogi man-u) je del tradicije. Pripoveduje o človeku, ki je bil razočaran in osramočen zaradi slabih človeških dejanj. Umaknil se je v samoto. In modrosti, ki jih je v tem času spoznal, je kasneje želel deliti z družbo, z drugimi ljudmi - kot njihov učitelj.


Sam obesek zajema več elementov. Če ga pogledate od zadaj, lahko vidite človeško srce - gre za vir življenjske energije. Ob strani lahko vidite roke v poziciji, kot jih ima zarodek - gre za simbol novega življenja, čiščenja, čistosti. Od spredaj vidite njegov smejoč obraz - glava je nos, roke so zobje, ušesa so oči. Skratka, je dopolnjena celota z močnim pomenom.


Uporaba:

Obesek Učitelj lahko nosite na priloženi vrvici ali kot medaljon kjerkoli znotraj vašega energijskega polja: v žepu, v torbici, v denarnici … Prepustite se njegovi energiji, naj vas ščiti in vam prinese potrebne spremembe.

Učitelj

Obesek zajema več elementov. Če ga pogledate od zadaj, lahko vidite človeško srce - gre za vir življenjske energije. Ob strani lahko vidite roke v poziciji, kot jih ima zarodek - gre za simbol novega življenja, čiščenja, čistosti. Od spredaj vidite njegov
  • Šifra: A145
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 18.00€
  • 9.00€

  • Brez DDV: 7.38€

Oznake: nakit, obesek, jogi, ucitelj, tradicija, slabo, dobro, novosti, težave

PALO SANTO, sveti les – energijsko kadilo

Želiš k svojem naročilu dodati izdelek?