Sporočilo karte MOČ NEVIDNEGA SVETA: AFRODITIN SVET

Danes je dan, ko je vse posvečeno lepoti. Tisti nevidni lepoti. Ko moramo zapreti oči in se prepustiti. Ko moramo iz človeka potegniti le najboljše. In pri njem opaziti te vrline. Ga morda celo pohvaliti. 

Opazili in začutili boste strast do osebe, katero bo težko opisati z besedami. Prepovedana ljubezen, prepovedane želje in prepovedane misli na eni strani in »realna« ljubezen, ki jo sprejema okolica v vidnem svetu.  

Kaj bo prevladalo, srce ali razum? Iskrice v očeh in žareča polt vam dajejo potrditev. Vibracije energij vas bodo vabile v neznano. Sprejeli boste izziv. 

Bodite hvaležni za vse darove, ki jih imate. Vendar ostanite skromni, naj vas moč ne dvigne, ampak naj bo vaš bit še vedno prizemljen. Naj se Najvišje dobro manifestira pred vašimi očmi. 

Morda ste hvaležnost pozabili vračati svetu. Morda ste pričakovali, da vam bo nekaj samo od sebe padlo v naročje. Da se za to vam ne bo potrebno truditi. Pozabili pa ste, da je vaš svet potrebno vzdrževati, zemljo gnojiti. Ji biti predan in jo ceniti. 

Svet potrebuje vse, kar nosite v sebi, zato ne podcenjujte tega, kar mu lahko podarite. Kar mu lahko daste. Predvsem pa, da ste mu predate, da postaneta eno. Ne zamudite priložnosti, odprite ji vrata. V primeru, da jo zamudite, vedite, da bo prišla nova. Afrodita vam bo ponovno odprla svoj svet. 

Deli na Facebooku:

Karta tedna: Sporočilo za teden od 16.3. do 22.3.2020
Ta teden nam odstira želje, ki ta hip ostajajo neuresničljive. Nikakor ni naključje, da se je točno ta karta odprla v razmerah, kakršne imamo. ...
Začnite dan s pozitivno mislijo
Tako naša misel kot tudi naše čustvo je kreacija, energija, ki jo pošljemo v vesolje, da se manifestira v našem življenju skozi to, kar doživljamo sko...
Kosmika
Kosmika je z leti poslala prvi naslov, kamor se veliko ljudi dnevno obrača po pomoč, uvide, nasvete, pa tudi po preverjene informacije z ezoteričnega področja.
preberi več ⟶