Bogastvo

Simbol dviguje vašo vibracijo in vam v življenje pomaga pritegniti vse materialne stvari in stanja, ki jih potrebujete, da bi brezskrbno in nemoteno opravljali svoje poslanstvo na Zemlji ter da boste lahko občutili osebno izpolnitev, blagostanje, uspeh, harmonijo in notranji mir.

Mantra: Altres Etari

Prerišite si simbol bogastva na sliki. Lahko na papir, kamenček, košček lesa. Nosite ga v svoji denarnici. 


Ljubezen

Prvi korak na poti resnične ljubezni je ta, da sprejmemo sebe in se naučimo imeti radi takšne, kakršni smo. Šele takrat smo sposobni ljubiti tudi druge in mogočno energijo ljubezni izžarevati navzven – do vseh in vsega. Simbol ljubezni v naše življenje privabi čim več ljubezni in nas popolnoma prežame z njeno božansko vibracijo. Vilinski simbol ljubezni uporabite, ko želite v svoj vsakdan priklicati več ljubezni. Pomaga pa tudi pri partnerskih zvezah in vas popelje na romantično pot vznemirljive zaljubljenosti, na kateri boste hodili po oblakih.

Mantra: Amar Nat

Prerišite si simbol ljubezni na sliki. Lahko na papir, kamenček, košček lesa. Nosite ga v svoji denarnici.
Sreča

Ta simbol je zapis čiste pozitivne energije. Njegovo gorišče nas opominja, da je sreča trenutno stanje duha, ki ga ne moremo prenesti v preteklost ali v prihodnost, ampak izvira iz polne zavesti  in enosti z vesoljem. Mi sami smo popolni oblikovalci svoje usode in kovači svoje sreče. Simbol nam pomaga držati korak s pozitivno čustveno in umsko naravnanostjo. Ne pomaga pa pri igrah na srečo, kjer je cilj zgolj kopičenje denarja.

Mantra: Kaler Adali

Prerišite si simbol sreče na sliki. Lahko na papir, kamenček, košček lesa. Nosite ga v svoji denarnici.


Pogum

Za odločitve in svobodno življenje potrebujemo pogum. Pri tem nam pomaga simbol poguma: sprejeti spremembo, iti naprej ne glede na vse in imeti pogum, da smo ranljivi, odprti in živi. Ta simbol pomaga premagovati strah pred vsem in pomeni vero vase - da zmoremo, da smo se pravilno odločili in da se bo vse izteklo v naše dobro.

Mantra: Klas Nair

Prerišite si simbol poguma na sliki. Lahko na papir, kamenček, košček lesa. Čim pogosteje ga imejte ob sebi, nosite ga lahko npr. v svoji denarnici ali žepu.Tvoje sporočilo za avgust
Vedeževanje s kartami je ena najbolj razširjenih oblik vedeževanja. Čeprav se ob toliko priročnikih, člankih in vsebinah zdi, da bi vsak lahko bil ved...
Vse, kar moraš vedeti o Devici
Devica je prva od vseh znamenj horoskopa, ki bo zagotovo vedno priskočila na pomoč. Vedno je organizirana, urejena in prijazna. Včasih je nesrečna zar...
Kosmika
Kosmika je z leti poslala prvi naslov, kamor se veliko ljudi dnevno obrača po pomoč, uvide, nasvete, pa tudi po preverjene informacije z ezoteričnega področja.
preberi več ⟶