Veliko ponavljamo, da se vse, kar se nam v življenju dogaja, zapiše v energije. Obenem pa je tudi od stanja naših energij odvisno, kaj se nam bo dogajalo. To pomeni, da lahko »ena majhna blokada« z leti povzroči cel kup težav. Tudi pri denarju.

Nekdo, ki je v mladosti živel v pomanjkanju, je pridobil vzorec, da je težko priti do denarja. Tak vzorec deluje kot prepričanje in povzroči, da ta oseba ne bo sprejela denarja (ali materialnih dobrin), če bi jih lahko dobila na lahek način. Se pravi, če bi ta človek našel 500 € na tleh, jih ne bi pobral, ker verjame, da mora za toliko denarja delati praktično ves mesec.

Takšen vzorec deluje kot energijska blokada. Čiščenja se lotimo s kristali za korensko čakro. To je energijski center, ki je odgovoren za sprejemanje energije obilja. Priporočamo kristal jaspisJaspis odpira pretok energije obilja. Poseben je zaradi svoje globoke povezanosti z zemljo. 


Veliko ljudi, ki so odraščali v zavistnem okolju, ima vzorec, da je grdo, če imaš dovolj denarja. Tak vzorec nastane pod vtisom opravljanja in zavistnega pogledovanja k sosedom. Povzroča, da se sramujemo vsake oblike obilja. To pa z leti lahko ustvari energijsko blokado, ki prepušča le toliko, kot nujno potrebujemo. V energijah imamo potencial za veliko več, a se to ne uresniči.

Takšen vzorec deluje kot energijska blokada. Čiščenja se lotimo s kristali za spolno čakro. To je energijski center, ki nam pomaga lahkotno privlačiti dobre stvari v svoje življenje. Priporočamo kristal karneol


Karneol spodbuja delovanje spolne čakre. Če ga nosimo pri sebi, spodbuja uresničevanje sanj in ciljev. 


Pogosta težava pa je tudi to, da prejemamo dovolj energije obilja, vendar je ne usmerimo prav. Nekateri ljudje so dovzetni za manipulacije (vse dajo drugim), nekaterim se denar kar izgubi. To je pravzaprav vzorec napačnega odnosa do energije obilja, ki pa govori o tem, da se ne cenimo dovolj, zato dopuščamo, da nam drugi in zunanje okoliščine narekujejo, kako naj razpolagamo s svojo energijo. V tem primeru so ljudje pogosto tudi na splošno izčrpani, naveličani, brezvoljni.

Takšen vzorec deluje kot energijska blokada. Čiščenja se lotimo s kristali za solarni pleksus, ki okrepijo notranjo moč in občutek lastne vrednosti. Priporočamo kristal citrin


Citrin je kristal pozitivne energije, močne volje in manifestacije (uresničitve idej). Čisti negativne miselne vzorce.


Se ne najdeš v nobenem od opisanih vzorcev? Poglej kristal za obilje Horoskop za oktober 2019
Kaj nas čaka v oktobru? ...
Tarot: Sporočilo za oktober
Preberi, kaj ti Tarot karte sporočajo za oktober....
Kosmika
Kosmika je z leti poslala prvi naslov, kamor se veliko ljudi dnevno obrača po pomoč, uvide, nasvete, pa tudi po preverjene informacije z ezoteričnega področja.
preberi več ⟶