OLH 23

Feng shui Drevo življenja s kristali (različne možnosti)

  • Šifra: Z993
  • Razpoložljivost: Out Of Stock
  • 11.90€

  • Brez DDV: 9.75€

Razpoložljive možnosti


Drevesa iz kristalov so tradicionalni pripomoček v feng shuiu, starodavni kitajski modrosti o ravnovesju in dobrem pretoku energij v prostoru. Glede na to, kateri kristali sestavljajo njihove krošnje, pa se uporabljajo v različne namene, lahko kot zdravilo za ljubezen ali kot pripomoček za povečanje obilja, za boljše počutje, telesno ravnovesje in še kaj. Več kot je kristalov na drevescu, močnejšo energijo bo oddajalo in večjo moč bo imel njegov namen. Že samo drevo pa, ne glede na število kristalov na njem, simbolizira in pomaga ohranjati stabilnost, rast, dolgo življenje in obilje.

Kako izbrati pravo? 

Ko izbirate feng shui krošnjo za svoj dom ali pisarno, izberite drevo s tistim kristalom, ki vam je najbolj všeč. Upoštevajte, kako se počutite ob njem in katera barva vas najbolj pritegne, saj boste tako manifestirali največ želenega. Prav tako je pomembno, da ga postavite na mesto, kjer boste uživali ob pogledu nanj in kjer bo videti dobro umeščeno v prostor. 

Drevo Roževec – brezpogojna ljubezen - prijateljstvo - prijaznost

Kristal za ljubezen vam bo pomagal vzpostaviti ravnovesje na čustvenem področju, ozdraviti strto srce ali pritegniti romantiko v odnos, zakon. V prostoru z drevesom Roževec bodo vselej prisotni empatija in čarovnija brezpogojne ljubezni ter dobri prijateljski odnosi.

Višina: cca. 6cm

Drevo Ametist – notranji mir - sproščanje stresa - osredotočenost

Prostor bo očistilo negativnih vplivov, ga napolnilo z energijo in pomirilo strasti ter nepotrebne stresne energije. Ljudje bodo v prostoru z drevesom Ametist pomirjeni, uravnovešeni, osredotočeni in odprtega uma za doseganje višjih ciljev.

Višina: cca. 6cm

Drevo Žad – ljubezen - samozavest - blaginja

Žadovo drevo bo poskrbelo za harmonijo v vašem domu ali vas spodbudilo k spremembi, ki vam je namenjena. Njegova energija vam bo pomagala pri soočanju z napornimi ljudmi, vam olajšala obdržati fokus v stresnih situacijah. Žad, ki je poznan tudi kot kristal sreče in blaginje, pa bo ugodno vplival tudi na zdravje in počutje. 

Višina: cca. 6cm

Drevo Kamena stela – ravnovesje - zdravilna energija - pomiritev

Kot veliki zdravilec med kristali bo kamena strela na vaši krošnji okrepila energijo v prostoru kot tudi energijske lastnosti drugih kristalov v njem. Vsrkala bo negativno energijo in nevtralizirala ozračje, prav tako bo zrak očistila elektromagnetnega onesnaženja. Drevo Kamena strela bo okrepilo koncentracijo in spomin, poleg misli pa bo pomagalo očistiti organe in uravnovesiti vaš imunski sistem.   

Višina: cca. 6cm

Drevo Tigrovo oko – zaščita - pogum - opolnomočenje

Kristal sreče vam lahko prinese srečo, čistost misli, s katero boste lažje sprejemali pomembne odločitve in objektivno reševali težave. Učinkuje pri premagovanju strahu, tesnobnosti, napetosti in razpoloženjskih motnjah. Drevo Tigrovo oko bo okrepilo vašo samozavest, moč volje, razumevanje sebe in potreb drugih.

Višina: cca. 13cm

Vzdrževanje in čiščenje

Ne pozabite lepo skrbeti za svoje drevo – kar sejete, boste namreč želi. Ker ni živo, vam ga ni treba zalivati, a zaprašena krošnja vam zagotovo ne bo prinesla veliko dobrega. Ideja je, da kakor drevo raste od semena do kalčka, stebla in listov, raste tudi vaša želja in se na koncu manifestira kot krošnja izobilja – v kateri ne moremo prešteti vseh listov.  Sčasoma boste tako dobili več in več tega, na kar ste osredotočeni.

Ker pa kristali v krošnjah pogosto vsrkajo slabo in toksično energijo v prostoru, jih je dobro očistiti in energijsko napolniti. To lahko naredite tako, da jih na 14 dni za vsaj štiri ure izpostavite sončni svetlobi. Lahko pa izkoristite moč ščipa – in jih enkrat na mesec očistite na neposredni svetlobi polne lune.   

Podobni izdelki

Zapestnica Drevo ali Roža življenja (več možnosti)

Zapestnica Drevo ali Roža življenja (več možnosti)

Drevo življenja je simbol, ki ima ogromno različnih pomenov, spoštuje in ceni pa ga večina kultur po..

13.20€ Brez DDV: 10.82€

Oznake: roževec, kamena strela, žad, ametist, tigrovo oko, kristali, drevo življenja