• Obesek Sardoniks

Obesek Sardoniks

  • Šifra: A342
  • Razpoložljivost: Na zalogi

Obesek Sardoniks je namenjen izboljšanju trenutnih življenjskih situacij. Predvsem vam bo pomagal okrepiti voljo do življenja, prebudil bo vašo notranjo radost ter okrepil vašo samozavest in značaj. Obesek je odličen spremljevalec za vse, ki niste kos tre

  • 18.00€

  • Brez DDV: 14.75€

Razpoložljive možnosti


Prebudite notranjo radost.

Obesek Sardoniks je namenjen izboljšanju trenutnih življenjskih situacij. Predvsem vam bo pomagal okrepiti voljo do življenja, prebudil bo vašo notranjo radost ter okrepil vašo samozavest in značaj. Obesek je odličen spremljevalec za vse, ki niste kos trenutnim situacijam ter vas spremlja občutek, da ste obremenjeni in brez prave volje, da stvari uredite.

Obesek Sardoniks deluje na številnih področjih, in sicer

  1. Prebuja radost
  2. Krepi voljo do življenja
  3. Krepi samozavest in značaj
  4. Izboljšuje odnose v družinah
  5. izboljšuje počutje


Obesek prihaja v prelivajočih se temnih barvah, v katerih prevladuje rjava barva, v določenih kristalih pa boste našli tudi zeleno, belo ali oranžno. Je poliran, kar mu daje bleščeč sijaj. Lahko ga nosite na vrvici. Če niste ljubitelj obeskov, pa je primerne velikosti za nošenje v žepu, torbicah itd. Najbolj pomembno je, da ga imate čim pogosteje nekje v svoji bližini, da lahko deluje na vas.

Kako ga uporabljate?

Obesek lahko nosite kot običajen modni dodatek – lahko na vrvici ali na ogrlici iz plemenitih kovin. Tako se boste izognili tveganju, da bi ga pozabili. Priporočljivo je, da ga nosite ves dan, ponoči pa ga pustite nekje v svoji bližini, da bo njegova energija nemoteno delovala na vas ter tudi na prostor. 


Za ta izdelek ni mnenj.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Podobni izdelki

Obesek Dimni kvarc

Obesek Dimni kvarc

Rešite se bremen!GLAVNE ZNAČILNOSTIpomaga pri občutkih tesnobesprošča notranjo napetostpovezuje zeme..

13.00€ 18.00€ Brez DDV: 10.66€

Oznake: obesek, nakit, radost, življenje, značaj, družina, počutje, sardoniks