OLH24

Slika s kristali (različne možnosti)

 • Šifra: S002
 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • 43.80€
 • 36.60€

 • Brez DDV: 30.00€

Razpoložljive možnosti


 • izbirajte med priljubljenimi motivi: sidro, podkev za srečo, pasje tačke, metulji ...
 • okvir je vključen
 • slika vsebuje prave kristale, ki ugodno vplivajo na energije prostora


Želiš ustvariti svojo unikatno kombinacijo sliko s kristali?

Ni problema! Vse svoje želje nam napiši v opombo in potrudili se bomo, da jih izpolnimo. (Prosim, preveri kontaktne podatke, morda te bomo poklicali glede podrobnosti.)


Slika s kristali: lep okras ali idealno darilo.


Izbrali smo misli in motive, med katerimi bo zagotovo vsakdo našel nekaj zase. A slika s kristali je več kot le lep okras. Izbrano misel smo podprli s kristali, ki se kar najbolje ujemajo z energijo same slike. Uporabili smo pristne, kvalitetne kristale in veselimo se, da bodo že kmalu postali del vašega doma!


Na izbiro:


 • sreča 1 (srebrna podkev – citrin, tigrovo oko, sončev kamen),
 • sreča 2 (zlata podkev – aventurin, žad, karneol),
 • upanje (sidro – karneol, roževec, amazonit),

NOVO

 • pasje tačke (ametist, kamena strela, roževec),
 • mačka s tačkami (citrin, mesečev kamen, oniks),
 • mačka s srčkom (malahit, roževec, obsidian),
 • čudež 1 (skodelica – ametist, labradorit, fluorit),
 • čudež 2 (metulj na sivem ozadju – angel aura, karneol, dumortierit),
 • čudež 3 (oranžni metulj na modrem ozadju – metuljček oniks, roževec, citrin),
 • čudež 4 (lampinjoni – tigrovo oko, sončev kamnen, magnezit).


Informacije o kristalih so priložene vsaki sliki.

Slika vsebuje 3 pristne kristale, okvir je vključen.

Velikost okvirja: 23cm x 28cm.

*** Slike so simbolične. Kristali so naravni material. Oblika, barva in se lahko razlikujejo od prikazanih na fotografijah.


Napis na sliki lahko oblikujete tudi sami. Morda pa želite dodati ime ali voščilo? Z veseljem. Vse vaše želje nam napišite v komentar pri naročilu in potrudili se bomo, da jih v celoti izpolnimo.

Kristali so izbrani glede na energijo slike. Če ste v dvomih, boste najbolje izbrali po občutku, saj se ve, da pravi kristal vedno najde pot do osebe, ki ga potrebuje.

Informacije o kristalih so priložene vsaki sliki, prav tako navodila za energijsko čiščenje in polnjenje kristalov.


Izbrani kristali

Svetujemo vam, da sliko s kristali izberete po občutku (tisto, ki vam je najbolj všeč). Tukaj pa najdete več informacij o kristalih.


Sreča 1 (srebrna podkev – kristali: citrin, tigrovo oko, sončev kamen)

Citrin je kristal sonca. Prinaša optimizem, umirja jezo in pomaga prevzeti nadzor nad svojimi čustvi. Nič več besa in kričanja, nič več čustvenega prenajedanja, tradicionalno pa je priporočljiv celo pri želodčnih težavah. Poleg tega pa je tudi eden od najbolj priznanih srečnih kristalov, ki prinaša veselje, pa tudi krepi pritok finančnih energij.

Tigrovo oko je kristal poguma in odločnosti. Podarimo ga ljudem, ki se vse preveč zlahka pustijo ovijati okrog prsta, se ne znajo postaviti zase ali pa enostavno ne znajo zgrabiti dobrih priložnosti. Zato ima tigrovo oko sloves, da pomaga v poslu, povečuje ugled in krepi osebno moč.

Sončev kamen pa je kot kristal drugačen od vseh drugih. Je namreč umetnega izvora, odkrili pa naj bi ga alkimisti, ki so poskušali izdelati zlato. Prav na takšen način prinaša srečo. Pomagal vam bo, da odkrijete nove poti do cilja ali pa celo nove cilje, saj boste z njegovo pomočjo odkrili marsikaj novega o sebi.


Sreča 2 (zlata podkev – kristali: aventurin, žad, karneol)

Aventurin je najbolj srečen kristal, znan tudi kot kamen hazarderjev in kristal priložnosti. Njegova vibracija odpre okno, kadar se nam zaprejo vrata, prinaša več ugodnih priložnosti in nam tudi pomaga preboleti pretekle neuspehe. Uporablja se tako za ljubezen kot za denar, pa tudi za dobro srečo na splošno.

Žad ali dragoceni kamen z vzhoda je eden najbolj cenjenih kristalov kitajske tradicije. Velja za kristal modrosti in blaginje, pa tudi za zaščitni kristal. Znan je kot kristal obilja, kar ne pomeni samo financ, pač pa vsega, kar naredi naše življenje lepo in prijetno.

Karneol velja za kristal plodnosti. V tem smislu se uporablja tako v poslu kot v ustvarjalnih dejavnostih, marsikateri par pa ga ima tudi v spalnici za več strasti. Predvsem pa je kristal veselja do življenja, ki daje večjo vitalnost, več volje in več zadovoljstva. Na energijski ravni krepi energijski center, ki deluje kot magnet za dobre izkušnje in prave ljudi.


Upanje (sidro – karneol, roževec, amazonit)

Karneol velja za kristal plodnosti. V tem smislu se uporablja tako v poslu kot v ustvarjalnih dejavnostih, marsikateri par pa ga ima tudi v spalnici za več strasti. Predvsem pa je kristal veselja do življenja, ki daje večjo vitalnost, več volje in več zadovoljstva. Na energijski ravni krepi energijski center, ki deluje kot magnet za dobre izkušnje in prave ljudi.

Roževec je kristal ljubezni. Spodbuja ljubezen do sebe, zato bo koristil tako vezanim kot samskim. Blagodejno vpliva na vse vrste odnosov: ljubezenske, poslovne, prijateljske, pomaga pa tudi pri prebolevanju vseh izkušenj, ki so nas kakorkoli čustveno prizadele. Velja za kristal lepote in miline.

Amazonit prinaša mir in sproščenost. Rečejo mu tudi kristal resnice. Pomaga, da ostanemo zvesti sebi in iskreni v odnosih z drugimi ljudmi. Kot reka, po kateri je dobil ime, je tudi njegova energija sicer umirjena, a tudi vztrajna in neomajna.


Pasje tačke (ametist, kamena strela, roževec)

Idealna kombinacija kristalov za pasjeljubce, pa tudi za njihove kosmatince! Ametist, kamena strela in roževec tvorijo energijsko kombinacijo, ki spodbuja uravnoteženost misli, čustev in telesa. Pes kot neomajno zvesta žival lahko prevzema energijske vzorce lastnika - zato se tudi pogosto šalimo, da so nam naši štirinožni prijatelji tako ali drugače podobni. Od te kombinacije kristalov bosta pridobila oba, pes in lastnik. 

Mačka s tačkami (citrin, mesečev kamen, oniks)

Mačka velja za intuitivno žival in prav takšna je tudi izbrana kombinacija kristalov. Mesečev kamen krepi intuicijo, oniks poskrbi za energijsko zaščito in prizemljitev, citrin pa za veselje do življenja, igrivost in optimizem. 


Mačka s srčkom (malahit, roževec, obsidian)

Če vas je pritegnila ta slika s kristali, lahko veste, da ste na pragu življenjske spremembe. Malahit je kristal, ki podpira globoke transformacije in zdravljenje škodljivih vzorcev (kar pripisujejo tudi mačkam). Roževec je kristal ljubezni in lepote, obsidian pa poskrbi za energijsko zaščito.


Čudež 1 (skodelica – ametist, labradorit, fluorit)

To je kombinacija kristalov za navdih in kerativnost. Vsak posebej predstavlja nekaj posebnega, ametist to, kar nosimo v duši, fluorit to, kar lahko dosežemo na osnovi reda in dobre organizacije, labradorit pa prebuja iskro božanskega navdiha v nas. Kombinacija je primerna za umetnike, računalničarje in vsakovrstne ustvarjalce, vsekakor pa tudi za tiste, ki se v življenju dolgočasijo ali nimajo pravega navdiha.


Čudež 2 (metulj na sivem ozadju – angel aura, karneol, dumortierit),

Angel aura je poseben kristal iz družine kvarcov, ki očara s svojim videzom in lesketajočimi barvami. Pomaga za dobro komunikacijo in izžareva pozitivno energijo za bolj optimističen, veder pogled na življenje, pa tudi za več igrivosti.

Karneol velja za kristal plodnosti. V tem smislu se uporablja tako v poslu kot v ustvarjalnih dejavnostih, marsikateri par pa ga ima tudi v spalnici za več strasti. Predvsem pa je kristal veselja do življenja, ki daje večjo vitalnost, več volje in več zadovoljstva. Na energijski ravni krepi energijski center, ki deluje kot magnet za dobre izkušnje in prave ljudi.

Dumortierit pa s svojo globoko modrino prinaša umirjenost in stabilnost v to igrivo kombinacijo. Spodbuja potrpljenje in krepi voljo, izboljšuje spomin ter pomaga najti in ozdraviti vzorce razmišljanja, ki nam prinašajo težave.


Čudež 3 (oranžni metulj na modrem ozadju – metuljček oniks, roževec, citrin),

Oniks je zaščitni kristal, ki pomaga sprostiti skrbi in strahove. Znan je kot kristal moči, povečuje odločnost in zbranost. Ljudem, ki so doživeli težke izkušnje, pomaga sprejeti in preboleti, kar se jim je zgodilo.

Roževec je kristal ljubezni. Spodbuja ljubezen do sebe, zato bo koristil tako vezanim kot samskim. Blagodejno vpliva na vse vrste odnosov: ljubezenske, poslovne, prijateljske, pomaga pa tudi pri prebolevanju vseh izkušenj, ki so nas kakorkoli čustveno prizadele. Velja za kristal lepote in miline.

Citrin je kristal sonca. Prinaša optimizem, umirja jezo in pomaga prevzeti nadzor nad svojimi čustvi. Nič več besa in kričanja, nič več čustvenega prenajedanja, tradicionalno pa je priporočljiv celo pri želodčnih težavah. Poleg tega pa je tudi eden od najbolj priznanih srečnih kristalov, ki prinaša veselje, pa tudi krepi pritok finančnih energij.


Čudež 4 (lampinjoni – tigrovo oko, sončev kamnen, magnezit).

Tigrovo oko je kristal poguma in odločnosti. Podarimo ga ljudem, ki se vse preveč zlahka pustijo ovijati okrog prsta, se ne znajo postaviti zase ali pa enostavno ne znajo zgrabiti dobrih priložnosti. Zato ima tigrovo oko sloves, da pomaga v poslu, povečuje ugled in krepi osebno moč.

Sončev kamen pa je kot kristal drugačen od vseh drugih. Je namreč umetnega izvora, odkrili pa naj bi ga alkimisti, ki so poskušali izdelati zlato. Prav na takšen način prinaša srečo. Pomagal vam bo, da odkrijete nove poti do cilja ali pa celo nove cilje, saj boste z njegovo pomočjo odkrili marsikaj novega o sebi.

Magnezit pomirja in spodbuja notranje ravnovesje. To je pravi kristal za vse, ki so pod stresom ali imajo hiter življenjski tempo. Izboljšuje odpornost na čustvene obremenitve in pomaga, da znamo bolj umirjeno uživati v življenju. 


Energijsko čiščenje in polnjene kristalov

Tako kot vsi kristali tudi ti potrebujejo energijsko čiščenje, po želji jih lahko tudi polnite. Ker so ti kristali pritrjeni na sliko, jih seveda ne morete splakniti pod vodo.

Zraven slike s kristali boste prejeli brezplačen kristal kamene strele, namenjen čiščenju in polnjenju kristalov, pritrjenih na sliko.

Vsaj 1x na mesec splaknite ta kristal (kameno strelo) pod hladno tekočo vodo, ga osušite, nato pa ga položite na sliko. Pustite ga na sliki najmanj 2 uri, lahko pa tudi cel dan, nato ga ponovno splaknite pod tekočo hladno vodo.

Kamena strela čisti in energizira druge kristale, krepi njihovo delovanje. Nič ne bo narobe, če bo kamena strela stalno položena na sliko. V tem primeru potrebuje pogostejše energijsko čiščenje, priporočamo 1x na teden.

Lahko pa jo imate kjerkoli v stanovanju, kadar ne čistite kristalov na sliki. Kristalu kamene strele ustreza, če ga vsaj občasno obsije sonce.


Je slika s kristali namenjena za darilo?

Ne skrbite, vse informacije o kristalih in o delu z njimi bomo skrbno priložili. Napišite nam v opombo, če bi želeli, da sliko pošljemo na drug naslov.Podobni izdelki

Slika s kristali za otroke (različne možnosti)

Slika s kristali za otroke (različne možnosti)

izbirajte med priljubljenimi motivi: slonček, medvedek, koala, punčka, fantekokvir je vključenslika ..

36.60€ 43.80€ Brez DDV: 30.00€

Slika s kristali z lepo mislijo

Slika s kristali z lepo mislijo

Lepa misel z lepo energijo.Zakaj ne bi preizkusili delovanja te posebne energijske slike, ki ji pose..

31.35€ 41.80€ Brez DDV: 25.70€

Slika s kristali za pare (različne možnosti)

Slika s kristali za pare (različne možnosti)

izbirajte med različnimi slikamidodajte vajin datumokvir je vključenslika vsebuje prave kristal..

31.35€ 41.80€ Brez DDV: 25.70€

Novoletna slika s srečnim kristalom v okvirju (več možnosti)

Novoletna slika s srečnim kristalom v okvirju (več možnosti)

Zakaj ne bi letos postavili nekoliko drugačne novoletne jelke? Drevesce s srečnim kristalom pa ne bo..

26.10€ Brez DDV: 21.39€

Oznake: slika s kristali, kristali, darilo