Za vas smo izbrali najboljše kristalne pare za ljubezensko področje


Srečna in stabilna zveza temelji na dobri energijski povezanosti partnerjev. Ko so energije usklajene, smo v zvezi srečni. Ko pa se zalomi, nam lahko pomagajo kristali. 

Prav tako pomagajo, ko smo samski in želimo v svoje življenje pritegniti »pravega« ali »pravo«.


Strastni par: karneol & oniks

Karneol prebuja in dviguje strasti. Deluje na spolno čakro, zato si veliko žensk odloči za njegovo energijsko pomoč, kadar želijo zanositi ali v sebi znova prebuditi željo po spolnosti in crkljanju, moški seveda za boljšo spolno moč.

Oniks prizemljuje in odpravlja stres ter napetost. Ustvari energijsko zaščito, ki v odnosu napravi prostor, da si partnerja lahko oddahneta od vsakdanjih skrbi in se posvetita drug drugemu.

Uporaba strastnega para: oba kristala obenem splaknemo pod hladno tekočo vodo in ju osušimo (energijsko čiščenje). Nato ju podržimo v roki in jima naročimo, da naj poskrbita za več strasti in nežnosti v zvezi. (To lahko počnemo sami ali v paru.) Kristaloma določimo mesto v skupni spalnici in nato poskrbimo, da se na njiju ne nabira prah. Energijsko čiščenje ponovite najmanj enkrat mesečno, še dodatno pa po vsakem prepiru ali partnerskem nesporazumu. 


Uspešni par: tigrovo oko & mesečev kamen

Tigrovo oko je kristal zmagovalcev, simbol energije sonca, samozavesti in volje. V kristalnem paru predstavlja moško energijo, ki želi doseči svoje cilje, uspeti, dobiti potrditev in priznanje.

Mesečev kamen je nežnejša in bolj subtilna vibracija v tem kristalnem paru. Umirja čustva, odstira skrivnosti, povečuje čustveno inteligenco. Obnavlja naravne cikle in poskrbi, da uspešni par na svoji poti uspeha ne bo brezobziren in da bosta vedno ostala občutljiva za čustva drug drugega.

Uporaba uspešnega para: oba kristala obenem splaknemo pod hladno tekočo vodo in ju osušimo (energijsko čiščenje). Nato ju skupaj pustimo na tako, da ju bo najprej obsijalo sonce, nato pa tudi luna (okenska polica ipd.; to je energijsko polnjenje).V osnovi je mišljeno, da nato tigrovo oko vzame moški in ga nosi pri sebi, mesečev kamen pa ženska. Če se vloge v življenju zamenjajo (ženska ima pomemben sestanek; moški ne razume njenih čustev ipd.), lahko zamenjata kristala. Kadar sta oba doma, naj bosta kristala na skupnem mestu. Obvezno naredimo energijsko čiščenje po prepirih ipd.


Zaljubljeni par: rodonit & kamena strela

Rodonit je znan kot kristal, ki uči resnične, brezpogojne ljubezni. Krepi prijateljstvo in razumevanje, pospešuje celjenje čustvenih ran in pomaga reševati težave na ljubeč način. V zaljubljenem kristalnem paru predstavlja žensko energijo, saj se njegova vibracija dotika predvsem čutenja.

Kamena strela je strani univerzalni kristal, ki spodbuja, krepi delovanje drugih kristalov in pomaga za jasno razmišljanje. Okrepila moškega, ki želi biti svoji izbranki v oporo, biti močan, odločen in imeti jasen pogled na svet.

Uporaba zaljubljenega para: oba kristala obenem splaknemo pod hladno tekočo vodo in ju osušimo (energijsko čiščenje). Določite jima posebno mesto in ga ustrezno okrasite. Primeren prostor je tam, kjer se največ družita, dobro pa je tudi, če kristala občasno obsije sonce. Kristalov nikoli ne dajemo narazen. Najmanj 1x mesečno ju energijsko očistimo po zgornjem postopku in tudi sicer redno obrišemo prah z njiju.

Ljubezenski kristali

  • Šifra: Z223
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 20.00€

  • Brez DDV: 16.39€

Razpoložljive možnosti


Podobni izdelki

Set kristalov: KORENSKA čakra

Set kristalov: KORENSKA čakra

Večina težav, povezanih z materialnim področjem, je povezanih z blokadami na korenski čakri. Najpogo..

18.00€ Brez DDV: 14.75€

Set kristalov: SPOLNA čakra

Set kristalov: SPOLNA čakra

Čista spolna čakra dviguje zavedanje lastnega telesa in lastnih želja. Po eni strani zmanjšuje vpliv..

18.00€ Brez DDV: 14.75€

Set kristalov:  SOLARNI PLEKSUS

Set kristalov: SOLARNI PLEKSUS

Čist solarni pleksus je pomemben, da so vaši odnosi harmonični, da nimate občutka da se ves čas boju..

18.00€ Brez DDV: 14.75€

Paket Boljši spanec

Paket Boljši spanec

Izbrani kristali za vse, ki si želite biti spočitiJe ta paket pravi za vas?Ja, če:težko zaspite alis..

31.90€ Brez DDV: 26.15€