OLH24
  • Črni obsidian in kamena strela

Črni obsidian in kamena strela

  • Šifra: A998
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 13.00€

  • Brez DDV: 10.66€

Pretekla zivljenja so preteklost, ki jo nosimo s seboj tudi v tem zivljenju. Blokade pretekosti so ponavadi tiste, ki so tezje rešljive, trajajo skozi večji del zivljenja, ali pa je potrebna kar velika preobrazba. Tudi ljudje, s katerimi imamo večno težaven odnos, ne moremo prekiniti odnosa, kljub temu pa ga tudi izboljšati ne, so lahko del naše karme. Ko predelamo svojo karmično blokado, se lahko takšen odnos prekine, izgubi svojo moč, ali pa uredi. 

Črni obsidian:

Ima močne metafizične značilnosti, ki ščitijo pred negativnostjo. Močno poveže z Materjo zemljo in njenimo energijami.  Vibracije tega kristala delujejo na ažno čakro in pomagajo pri sprejemanju odgovorov na vprašanja. Če ste se vrnili v to življenje, da bi rešili težavo preteklega življenja, je ta kristal najprimernejši za ozaveščanje in odkrivanje vašega namena ter cilja.

Kamena strela:

Okrepi delovanje Črnega obsidiana in pripomore priu intenzivnosti vibracij. Prav tako ščiti avro pred negativnimi vplivi okolja. 


Sestavila sem vajo, ritual, s katerim lahko najdete odgovor na svoje vprašanje. 

Če ste v odnosu, v katerem se vedno znova pojaljajo težave, pa naj bo to partnerski odnos, naj bodo to družinske vezi, ki so skoraj vedno povezane s karmo, ali pa vprašanje financ, dela ali pa počutja, je lahko odgovor vaše duše razkritje, zakaj do težav prihaja. Učimo se. Opuščamo blokade in stremimo k temu, da se zopet združimo z Božanskim. Smo bitja svetlobe, vendar pa se moramo prekaliti, očistiti, spoznati svojo pot in ozavestiti svoj namen.

 

Česa se tukaj učim? Kaj v tej situaciji predelujem? Ali je to težava preteklega življenja? Kaj moram ozavestiti?


Z ritualom, ki sem ga sestavila, lahko vzpostavite most med trenutno situacijo in svojo zavestjo, dušo.  Prejmete odgovore, ki vas bodo peljali k odločitvam, ki so za vas prave in vam pomagali skozi bolečino pretekle blokade, če se z njo soočate. 


Uležite se in se umirite. V levo roko vzemite KAMENO STRELO, ki bo okrepila energijske vibracije.

ČRNI OBSIDIAN pa položite na svojo ažno čakro, torej na čelo, malo nad korenom nosu. Povežite se s seboj. Začutite, da ste tukaj in zdaj na pravem mestu in v pravem trenutku. Poprosite angele varuhe, naj vas varujejo in vam pomagajo, da boste zaznali pravi odgovor na svoje vprašanje. 

Poprosite Angela zaupanja, naj vam pomaga zaupati svoji duši in sprejeti vednost, ki jo naša duša že ima.

Zastavite vprašanje svoji duši in počakajte na odgovor. Lahko se pojavi slika, lahko misel, lahko glas. Ne omejujte se in zaupajte. Lahko se pojavi več odgovorov, več slik ali občutkov. Le sprostite se in sprejemajte. Lahko, da boste zaznali sliko preteklosti, mogoče kakšen predmet, ki vas bo v vas obudil določen spomin. 

Ko boste pripravljeni, odprite oči. Premislite, kaj vse se je dogajalo, kakšne odgovore ste sprejeli.

Ko boste pripravljeni, vzemite kristal OBSIDIAN iz čela in se usedite

Čutili boste umirjenost, občutek, da je vse tako, kakor mora biti, lahko, da boste začutili alfa stanje svojih možganov.

Tako ste šele odprli vrata. Vsi odgovori prihajajo in bodo prihajali skozi vaš antakran.

Dobro pa je, da delate to vajo se s kom. Pogovorite se, podelite si svoje izkušnje. 

Ne skrbite. To, da spregovorite, lažje tudi slišite in zaznate. 


Podobni izdelki

Horoskopski obesek (obsidian)

Horoskopski obesek (obsidian)

Vzemite usodo v svoje rokeČudovit obesek za vsako horoskopsko znamenje, izdelan iz prizemljitvenega ..

15.00€ Brez DDV: 12.30€

Oznake: Črni obsidian in kamena strela