OLH24

Kristalni pari po kitajskem horoskopu

  • Šifra: Z992
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 16.00€

  • Brez DDV: 13.11€

Razpoložljive možnosti


Po vzhodni astrologiji se zodiakalni cikel deli na 12 znamenj: podgana, bivol, tiger, zajec, zmaj, kača, konj, koza, opica, petelin, pes in prašič, vsaka od živali pa vlada eno leto. Preverite, katero znamenje je vladalo ob vašem rojstvu.

Podgana

Kristalni par: amazonit in labradorit + srečni kovanec

Amazonit je kristal upanja, ki nas spodbuja, da se predamo toku sprememb. Podganam, ki so rojeni vodje, bo pomagal odpravljati dvome in jih zaščitil pred stresom, prav tako pa bo okrepil njihovo samopodobo, da bodo še bolj zasijale. 

Kristal labradorit s svojim mističnim videzom spominja na severni sij, pomaga pa pri jasni komunikaciji. Deluje tudi kot ščit pred vdorom negativnih energij, obuja vez s preteklimi življenji in povečuje posameznikovo duhovno moč.

Bivol 

Kristalni par: bronzit in citrin + srečni kovanec

Kristal bronzit prebuja harmonijo in zaupanje vase, kar delavnim bivolom pride še kako prav. Prav tako jih bo spodbudil k odločnosti, da bodo znali reči ne, ko bo treba, in okrepil njihovo notranjo moč.

Kristal citrin vliva optimizem in prinaša srečo ter obilje, prav tako spodbuja zagnanost, ki je bivolom sicer ne primanjkuje, a hkrati pomaga, da postanejo manj občutljivi za kritike oz. začnejo nanje gledati kot na nekaj pozitivnega.

Tiger

Kristalni par: aventurin in tigrovo oko + srečni kovanec

Karizmatičnim in neustrašnim tigrom bo kristal aventurin še dodatno okrepil pogum in pomagal odpraviti negativna čustva. Aventurin prav tako oddaja energijsko zaščito, odpravlja energijske blokade ter pomaga priklicati srečo in obilje tistemu, ki ga nosi.

Tigrovo oko odpravlja tesnobo in strahove ter dviguje samozavest. Je imeniten kristal za izboljšanje počutja ter povečanje pritoka sreče, bogastva in novih priložnosti. 

Zajec

Kristalni par: amazonit in malahit + srečni kovanec

Ljubeznivim zajcem bo amazonit pomagal umiriti um in dušo, da bodo lažje zbrali misli in izboljšali komunikacijo. Kristal amazonit prav tako odpravlja negotovost in krepi samopodobo tistega, ki ga nosi.   

Malahit je kristal osebne preobrazbe, ki absorbira negativna sevanja iz okolice in telesa. Uporablja se kot amulet za zaščito na poti, kar bo urnim zajcem prišlo še kako prav, da se bodo obvarovali ped nesrečami.

Zmaj

Kristalni par: ametist in mesečev kamen + srečni kovanec

Skrivnostnim zmajem bo prav prišel kristal ametist, ki je poznan po tem, da razblini iluzije in uravnoveša čustva. S pomočjo tega kristala bodo okrepili intuicijo, prav tako pa jim bo odprl vrata v svet duhovnosti.

Mesečev kamen prinaša mir in srečo, je kristal večne ljubezni in ravnovesja, spodbuja pa tudi ustvarjalnost. Ta kristal pogosto odseva lastnosti tistega, ki ga nosi, in mu pomaga bolje razumeti samega sebe.

Kača

Kristalni par: hematit in heliotrop + srečni kovanec

Hematit je kristal prizemljitve, ki je idealen za kače, saj so poznane po tem, da imajo zelo močno osebnost in se včasih težko sprostijo. Ta kristal je znan po tem, da uravnovesi energijo uma in duha, zmanjšuje napetost ter odganja negativne energije in strahove. 

Heliotrop je kristal mistike in srčnosti, ki mu pravimo tudi krvavi kamen, saj je videti, kot bi bil poškropljen s krvjo. Tistemu, ki ga nosi, naj bi prinašal dolgo in bogato življenje ter lepo prihodnost.

*hematit ni primeren za čiščenje z vodo

Konj

Kristalni par: dimni kvarc in heliotrop + srečni kovanec

Za šarmantne in iskrene konje je zelo primeren kristal zaščite dimni kvarc, ki tistemu, ki ga nosi, pomaga uresničiti sanje. Prav tako dimni kremen pomaga sproščati napetost in tesnobo, povečuje intuicijo in nas varuje pred negativno energijo.

Heliotrop deluje na srčno čakro, tako da odpravlja osamljenost in različne stiske ali tesnobo. Kristal povezujemo tudi z mistiko in srčnostjo, prinašal pa naj bi dolgo, bogato in srečno življenje.

Koza

Kristalni par: karneol in citrin + srečni kovanec

Koze običajno z lahkoto krmarijo skozi življenje, pri tem pa jih bo še podprl kristal karneol, ki jih bo navdal s pogumom in močjo, da bodo lažje dosegle zastavljene cilje. Karneol prav tako spodbuja ustvarjalnost in pomaga uravnati razpoloženjska nihanja.

Kristal citrin sprošča jezo in prinaša optimizem. Velja za kristal sonca in sreče, njegova energija pa pritegne dobre stvari v življenje tistega, ki ga nosi, in mu da energijo, da z lahkoto premaguje vsakodnevna bremena.

Opica

Kristalni par: snežni obsidian in roževec + srečni kovanec

Snežni obsidian je duhovni kristal, ki bo živahnim opicam pomagal, da se umirijo, okrepil pa bo tudi njihovo odločnost. Snežni obsidian dobro deluje pri odstranjevanju negativnih vzorcev in razstrupljanju telesa ter kot zaščita pred čustvenimi napadi. 

Roževec je kristal ljubezni in preobrazbe, saj tistega, ki ga nosi, spodbuja na poti do sprememb. Kristal roževec prav tako povezujemo z lepoto, saj naj bi pomagal manifestirati dolgotrajno mladost.

Petelin

Kristalni par: citrin in mahovni ahat  + srečni kovanec

Citrin je močen kristal manifestacije in osebne volje, ki bo natančne peteline podprl na njihovi samostojni poti ter jim pomagal okrepiti domišljijo in ustvarjalnost. Citrin v življenje tistega, ki ga nosi, prinaša srečo in blaginjo.

Mahovni ahat je odličen kristal za spodbudo in osredotočenost na poti do želenega cilja. Pomaga odpravljati stres, prinaša pa tudi rast in uspeh ter posledično obilje. 

Pes

Kristalni par: mesečev kamen in tigrovo oko + srečni kovanec

Kristal mesečev kamen bo prijaznim psom prinesel srečo in mir, s svojo nežno energijo pa bo v njih prebudil ustvarjalnost. Mesečev kristal prav tako krepi intuicijo in je odličen vir za vzpostavljanje vezi z onstranstvom.

Tigrovo oko krepi samozavest posameznika, ki ga nosi, tako da ga podpira pri doseganju ciljev. Kristal tigrovo oko je prav tako poznan kot talisman za pritok denarja in sreče, hkrati pa odpravlja strahove in krepi pogum.  

Prašič

Kristalni par: ametist in labradorit + srečni kovanec

Plemenitim prašičem bo kristal ametist pomagal umiriti misli in odpravljati v stres v situacijah, ki si jih pogosto nakopljejo s svojimi hitrimi odzivi. Prav tako jim bo odprl vrata v svet duhovnosti in razblinjenih iluzij.

Labradorit je kristal jasnega izražanja misli in čustev, ki deluje kot ščit pred vdorom negativnih energij, zato je primeren kristal za vse, ki veliko delajo z ljudmi. Primeren je prav tako za meditacijo in povezovanje z onstranstvom.


Energijsko čiščenje kristalov in uporaba

Kristala pred uporabo splaknite pod hladno vodo in ju osušite (*razen hematita). Nato ju pustite 30 minut na zmerni sončni svetlobi, da se napolnita. Lahko pa ju polnite na neposredni svetlobi polne lune (čez noč).

Kristala sta primerna za nošenje pri sebi, lahko pa ju postavite kamorkoli v prostor. Če ju veliko uporabljate (programiranje, rituali, meditacija, afirmacija …), ju je treba pogosteje čistiti, sicer pa je dovolj 1x na mesec.


Podobni izdelki

Energijski kompleti po horoskopu

Energijski kompleti po horoskopu

OVEN: karneol in kamena strela (moč, strast, odločnost)BIK: žad in roževec (prava mera, fleksibilnos..

16.00€ Brez DDV: 13.11€

Oznake: kitajski horoskop, podgana, bivol, tiger, zajec, zmaj, kača, konj, koza, opica, petelin, pes, prašič, kristali