OLH24

Kristalni pari za ženske

  • Šifra: Z224
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 10.00€

  • Brez DDV: 8.20€

Razpoložljive možnosti


Podarite svoji ženski srečo in veselje!

Naše ženske imajo pogosto preveč skrbi. Večkrat mislijo namesto nas in za nas poskrbijo, tudi če tega niti ne opazimo. Nase pa pozabijo. To so naše super ženske, punce, mame, babice. Zato jim ob dnevu žena in materinskem dnevu le izkažimo hvaležnost in ljubezen. Pripravili smo tri kristalne pare, ki bodo vaši ženski narisali nasmeh na ustnice in prinesli mir v srce. S pravim namenom pa morda uresničita še kakšno skrito željo. 

Izbirate lahko med tremi čudovitimi kombinacijami kristalov za ženske:


Za skrbne: roževec in mesečev kamen

Roževec je kristal, ki spodbuja ljubezen do sebe, zato je pravšnji za vse, ki v razdajanju ljubezni drugim na to pogosto pozabijo. Spodbudil bo nežnost, ženske energije in nas opomnil, da si vzamemo čas zase, za zaslužen počitek, za stvari, ki nas negujejo in nam vlivajo energijo. Je kristal, ki bi ga morala imeti vsaka ženska.

Mesečev kamen spodbuja mir in blagostanje duše. Je kot blaginja za dušo, ki jo mučijo nenehne skrbi. Mesečev kamen sprošča napetost in spodbuja mirno stanje duha. Idealen je za vse, ki jih vedno preveč skrbi. Mesečev kamen je kristal zaščite, varuje tudi pred slabimi mislimi.


Za izčrpane: citrin in obsidian

Citrin je kristal, ki s svojo pozitivno energijo spodbuja fizično telo k regeneraciji in obnovitvi. Pravi je za vse skrbne ženske, ki velikokrat pozabijo na zaslužen počitek. S citrinom ji boste podarili energijsko osvežitev. Citrin vzpostavlja ravnovesje v energijskem polju in krepi čakro solarnega pleksusa. Je kristal, ki prinaša veselje in srečo v vsak dom. 

Obsidian ščiti pred pretirano zaskrbljenostjo in izgorelostjo. Pomaga spustiti iz rok stare zamere in stara čustva. Nekateri mu celo pravijo kristal dobrosrčnih ljudi, saj kljub svojem temačnemu izgledu varuje ravno tiste najbolj ranljive, ki imajo najbolj mehko srce.


Za ljubeče: roževec in aventurin

Roževec je kristal, ki spodbuja ljubezen do sebe, zato je pravšnji za ženske, še posebno mame, ki v skrbi za druge rade pozabijo nase. Roževec jih bo spodbudil, da si vzamejo čas zase, za zaslužen počitek, da se znova napolnijo z energijo. Je kristal, ki bi ga morala imeti vsaka ženska!

Aventurin je še posebno povezan s srčno čakro, njegova pomirjujoča zelenkasta barva prinaša mir in spokojnost v srce. Pomagal bo odstraniti negativna stara čustva in skrbi ter v srcu naredil prostor za nova pozitivna.


Navodila za uporabo kristalov za ženske: 

  1. Kristala sperite pod tekočo vodo.
  2. Za par ur ju dajte na sončno svetlobo. 
  3. Nato ju pridržite v dlaneh, zaprite oči in jim v mislih dajte dober namen. Pomislite na vse lepe stvari, ki jih privoščite svoji mami ali babici. V mislih si predstavljajte, kako je srečna in nasmejana. Pridržite jih v višini srca v razprtih dlaneh.
  4. Ko ste začutili, da ste kristaloma dali pravi namen, jih pospravite nazaj v mošnjiček ter ju podarite svoji mami.