OLH24
 • Komplet za spomladansko čiščenje energij, avre in doma

Komplet za spomladansko čiščenje energij, avre in doma

 • Šifra: A750
 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • 28.00€

 • Brez DDV: 22.95€

Očistite energije v sebi in okolici ter začnite pomlad na vrhuncu moči!

Pomlad je čas rasti, ko lahko res dobro izkoristimo energije za napredek tako pri denarju, službi in poslu, kot tudi v medosebnih odnosih in ljubezni. Lahko nam odpre vrata za vse tisto, kar si želimo. Da bi lahko rastli na najboljši možen način, si privoščimo energijsko podporo s kristali v kombinaciji s kadilom palo santo.

Kaj nam lahko pri tem prekriža načrte?

 • Zmeda,
 • zaletavost,
 • potlačena čustva,
 • slaba samopodoba.

Poznate občutek, da ste sami sebi spodkopali pot do uspeha? Vas pogosto mučijo občutki obžalovanja, se krivite za napačne odločitve in želite, da bi bili pametnejši in naredili drugače? Ali si preprosto želite podpreti dobre začetke, zaslužiti več, imeti več energije in bolj sproščeno uživati v ljubezni?

V vsakem primeru je to pravi komplet kristalov za vas!

S spomladanskim enakonočjem se ne začne le pomlad in čas, ko se ljudje in narava odpremo toploti in svetlobi, začenja se tudi astrološko novo leto. Zdaj imate priložnost, da znova začnete leto, če vam to ni najbolje  uspelo s 1. januarjem. Pred tem pa očistite svoje telo, duha in okolico s pomladnim kompletom za čiščenje energij avre in doma, ki vsebuje:

 • Kristale: akvamarin, mahovni ahat, roževec

Akvamarin je poznan kot kristal vseh, ki so rojeni marca, je torej kristal prvega pomladnega meseca. Že njegova barva, ki je kombinacija odtenka morskih pen in pomladnega prebujanja narave, spodbuja mladost, zdravje, pomlajevanje in upanje, njegova energija pa prinaša umirjenost misli in duha, ki se odražata v našem umirjenem, preudarnem delovanju.

Mahovni ahat je kristal rasti. če ga položimo zraven rože, bo lepše rasla. Lahko ga imamo npr. na načrtu ali kakšnem drugem predmetu, ki simbolizira nekaj, kar mora še zrasti, od idej do rastlin.

Roževec je kristal z izjemno nežno in ljubečo vibracijo. Najbolj poznan je kot ljubezenski kristal, a ga lahko nosimo tudi v občutljivih obdobjih, kadar se počutimo razočaranje, osamljene in nas mučijo skrbi. Vlil nam bo zaupanje vase, iz ljubezni do sebe pa bo vzklila tudi ljubezen okoli nas. 

 • 2x kadilo palo santo

Sveti les ali les svetnikov, kot se v prevodu glasi ime kadila, ima značilno aromo in neverjetne energijske lastnosti, zaradi česar je postal zelo priljubljen pri različnih ritualih, za duhovno in čustveno energijsko čiščenje, razvajanje, očiščevanje in odišavljanje prostorov, omar (z neprižganimi palčkami ali v kombinaciji z začimbno mešanico v mošnjičkih iz blaga), izdelavo talismanov. 

Les Palo Santo pridobivajo iz amazonskega pragozda, kjer raste drevo Bursera graveolens (v prevodu 'vreča olja'), ki ni postalo priljubljeno zaradi svojega videza in lepote, temveč zaradi značilne arome, ki se razvije v odmrlih drevesih. Ta morajo še več ležati na tleh pragozda, da se v njih razvijejo eterična olja, ki oddajajo poseben vonj. To daje svetemu lesu značilno aromo in neverjetne energijske lastnosti. Aroma lesa Palo Santo naj bi privlačila ljudi, ki so čustveno in duhovno očiščeni.


Kako delujejo kristali

Kristali so posebni, ker imajo lastno energijsko vibracijo. To pomeni, da sami po sebi delujejo na način, kot je za nas najbolj primeren, saj se s svojo posebno vibracijo vključijo in postanejo del našega energijskega polja. Tako bomo nevede postali bolj ljubeznivi (roževec), bolj ažurni za dobre priložnosti (aventurin), bolj usmerjeni v rast (mahovni ahat) in bolj privlačni za vse, kar si želimo (karneol).

Energijsko čiščenje in uporaba kristalov

Ko kristale prejmete, jih najprej splaknite pod tekočo hladno vodo. To je osnovno energijsko čiščenje kristalov, ki ga ponavljajte 1x na teden. Lahko pa jih enkrat na mesec napolnite na svetlobi polne lune - čez noč jih pustite na mestu, kjer jih bo obsijala Luna. Če želite, jih lahko kadarkoli za nekaj minut postavite na sonce, da se energijsko napolnijo. Čiščenje z lesom Palo Santo: Prižgite eno palčko kadila Palo Santo. Z njo prekadite kristale. Ob tem imejte v mislih, da kristalom vdihujete življenje.

Kristali so primerni tudi za darilo. Svetujemo pa, da se tudi v tem primeru naredi energijsko čiščenje (preden jih date iz rok). 

Kristali so namenjeni so nošenju pri sebi, lahko jih imate kar v priloženem mošnjičku ali vsakega posebej, če želite specifično energijsko podporo enega izmed kristalov. Lahko jih imate v okrasni posodi v središču svojega doma (tam, kjer preživite največ časa). 

Podobni izdelki

Komplet Boljši spanec

Komplet Boljši spanec

Izbrani kristali za vse, ki si želite biti spočitiJe ta komplet pravi za vas?Ja, če:težko zaspite al..

31.90€ Brez DDV: 26.15€

Paket Gremo v šolo

Paket Gremo v šolo

Izbrani kristali za šolarje in njihove staršeNaš ekskluzivni paket kristalov je izbran tako, da si z..

39.80€ Brez DDV: 32.62€

Komplet kristalov za energijsko zaščito in dobro počutje

Komplet kristalov za energijsko zaščito in dobro počutje

Naj se sliši še tako neverjetno, pa vendarle. Dobro počutje je nekaj, kar zavestno izberemo. Izbrali..

38.00€ Brez DDV: 31.15€

Jesenski kristali

Jesenski kristali

Izbrani kristali za toplo jesenJesen je čas topline, čas ko pobiramo sadove svojega truda. Obenem pa..

28.00€ 39.80€ Brez DDV: 22.95€

Zaščitni kristali

Zaščitni kristali

Izbrani kristali za energijsko zaščitoOčitno je iz dneva v dan bolj nujno, da poskrbimo zase!Opažaš ..

39.80€ Brez DDV: 32.62€

Paket kristalov za potovanja

Paket kristalov za potovanja

Kristali za prijetnejšo izkušnjo na potovanjuPo napornem letu vse kaže, da si bomo končno lahko priv..

39.80€ Brez DDV: 32.62€

Kristali za sprostitev

Kristali za sprostitev

Včasih smo povsem brez energije, ko bi jo ravno najbolj potrebovali, ali se zaradi divjega tempa, ki..

39.90€ Brez DDV: 32.70€

Kadilo beli žajbelj

Kadilo beli žajbelj

Kadilo iz belega žajblja se uporablja za čiščenje avre, kadar začutimo, da smo zasičeni, lahko zar..

12.00€ Brez DDV: 9.84€

Oznake: roževec, mahovni ahat, palo santo, sveti les, kadilo, pomlad, pomladni kristali, kristali, energizirani kristali, komplet kristalov, čiščenje, čiščenje energij