• Sprostitvene kroglice - Notranji mir

Znebite se stresa, napetosti in nemira.

GLAVNE ZNAČILNOSTI

  1. pomagajo pri sproščanju stresa
  2. pomagajo pri sproščanju napetosti
  3. pomagajo pri sproščanju nemira
  4. izboljšujejo počutje

OPIS

Vam stres pobere vso energijo? Imate občutek, da ste nenehno pod pritiskom, napeti in nemirni? Poskrbite za svoje vsakdanje sproščanje in se razbremenite. Z uporabo Sprostitvenih kroglic boste dosegli odličen učinek in novo stanje vaših energij, ki vam bo pomagalo, da boste bolje prenašali svoje dnevne obremenitve.


Pri modernem življenjskem tempu pravzaprav ni človeka, ki ne bi potreboval Sprostitvenih kroglic – Notranji mir. Vsakdanje obveznosti, velika pričakovanja, visoki cilji in hiter življenjski tempo nas prav vse silijo, da damo v vsakem trenutku vse od sebe. Vendar pa pri tem vse prepogosto izgorevamo, smo nenehno utrujeni in brez energije za vse tisto, kar bi v resnici radi počeli. Naredite temu konec!


Potrebujete samo Sprostitvene kroglice in 5 minut na dan. To je dovolj, da se vaše življenje obrne na bolje! S pomočjo preprostih vaj, ki jih lahko ponavljate vsak dan ali pa tudi večkrat na dan, se bo količina stresa v vašem življenju znižala in hitro boste lahko opazili pozitivne spremembe. Dlje ko jih boste uporabljali, bolj se boste spraševali, zakaj niste že prej začeli uporabljati teh čudovitih kroglic!


Uporaba:

  • 1) Zjutraj ali zvečer

Udobno se namestite in vzemite kroglici v roko: eno v levo, drugo v desno. Hrbtenica naj bo zravnana. Dlani naj bodo odprte, vendar samo toliko, da vam kroglici ne padeta iz rok. Naredite globok vdih, ga zadržite za kratek čas in močno stisnite obe kroglici – bolj z osrednjim delom dlani, kot s prsti - nato izdihnite. Ob koncu izdiha sprostite tudi roke, za kratek čas zadržite. Nato nadaljujte z naslednjim vdihom. Ponovite 7x, nato počivajte.

Za boljše vzdušje si lahko prižgete svečke in/ali nežno odišavite prostor z dišečimi olji. 


  • 2) Kadarkoli tekom dneva

Vzemite obe kroglici v eno roko in ju s palcem premikajte tako, da se vrtita ena okoli druge. Pri tem pazite, da vam ne padeta iz rok. Sčasoma boste to vajo lahko izvajali brez posebne koncentracije oziroma kot podporo za bolj učinkovito miselno delo, npr. za lažje razmišljanje, boljšo zbranost itd.

Za ta izdelek ni mnenj.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Sprostitvene kroglice - Notranji mir

  • Šifra: A197
  • Razpoložljivost: Na zalogi

Pri modernem življenjskem tempu pravzaprav ni človeka, ki ne bi potreboval Sprostitvenih kroglic – Notranji mir. Vsakdanje obveznosti, velika pričakovanja, visoki cilji in hiter življenjski tempo nas prav vse silijo, da damo v vsakem trenutku vse od sebe.

  • 15.00€

  • Brez DDV: 12.30€

Oznake: kroglice, sprostitev, stres, napetost, nemir, pocutje