April je mesec sprememb in letos se bo to še kako potrdilo. Kdo bo dobil dobre novice, kdo kljub trudu še ne bo naredil koraka naprej in kdo bi se moral paziti negativnih vplivov?


Oven

April se začne v vašem znamenju in tudi dogajanje vam bo šlo skrajno na roko. Vaša dovzetnost za energije se bo povečala.  V dneh okoli 8. aprila je idealno za nove začetke vseh vrst, sploh pa poslovne. Konec meseca pa vas bo presenetil s finančnimi spremembami na bolje.

Bik

April vam prinaša pošten tempo pri delu, hkrati pa vam ne bo niti malo pogledal skozi prste, če boste premalo pazili na svoje zdravje. Obetajo se vam ugodni vplivi za iskanje službe ali novih virov prihodka. Občasno se boste zalotili, da hrepenite po ljubezni. Za uspeh bo treba izbrati pravi trenutek.

Dvojčka

Poudarek bo predvsem na družabnem področju, lahko pa tudi v službi, če delate z ljudmi. Ključ do vašega uspeha bo v usklajevanju. Če boste pravilno ocenili svoje talente, se vam ne bo treba pretirano prilagajati. Pomembno je, da ne boste slepo zaupali ljudem, ki vam bodo poskušali svetovati.


Rak

Pred vami je deloven april. Brez dobrega načrta tudi rezultati ne bodo vrhunski, možnost pa vsekakor imate. Ovire, na katere boste občasno naleteli, bodo zahtevale potrpljenje in taktiko. Nekaj podpore vsekakor lahko pričakujete s strani vplivnih oseb ali celo uradnikov. Za zasebno življenje bo bolj malo časa, dobro ga izkoristite.

Lev

Iskali boste smernice in pravo pot za prihodnost. Vsekakor ste na prelomnici in pametno se je vprašati, komu zaupate in kakšne so vaše prioritete. Ne pričakujte pa, da bo to v hipu razrešilo vse, kar se vam je nakopičilo zadnje čase. Ste na poti k nečemu novemu in boljšemu, zato se ne bi smeli ustavljati pred vsakim ovinkom.

Devica

V aprilu vas spremlja obljuba uspeha, če le ne boste pretiravali. Po dokaj zahtevnem obdobju boste spet lažje zadihali in sprejeli nekaj svežih poslovnih in finančnih odločitev. Dokler se boste držali zlate sredine, bo vse v najlepšem redu. Bližnji vas bodo podpirali in tudi splošno stanje na zasebnem področju bo dokaj harmonično.


Tehtnica

April vam prinaša poudarek na področju ljubezenskih in družinskih odnosov. Glavne odločitve so tokrat že za vami, vendar boste morali še marsikaj zgladiti in doreči, preden bo vse gladko steklo. Tudi v službi bo govora predvsem o tem, kako izboljšati obstoječe stanje. Ne zapostavljajte svoje ustvarjalne žilice, prav v zvezi z njo se vam odpira možnost povečanja prihodkov.

Škorpijon

Poudarek bo na zdravju oziroma na stanju vašega telesa. Več manjših dogodkov vas bo usmerjalo k razmišljanju o ustreznem življenjskem slogu. Če je potrebno kaj spremeniti, se bo to jasno pokazalo. Skrbelo vas bo za nekoga, ki vam je pri srcu, pa tudi na splošno boste nekoliko bolj čustveni kot ponavadi.

Strelec

Na finančnem področju še ne boste tam, kjer bi si želeli biti. Ta mesec ga ne boste mogli ravno bistveno izboljšati, saj bo več poudarka na ljubezenskem področju. Pomembno bo tudi vprašanje ustvarjalnosti, morda se boste navdušili za nov hobi. Zelo dovzetni boste za ideje, vendar precej izbirčni.

Kozorog

Napetost, vezana na dom, lastnino in družinske zadeve, v aprilu še ne bo popuščala. Obetajo se vam sicer ugodni vplivi za denar in službo, zato boste nekoliko manj občutili pritisk. Imeli boste precej časa zase. Razen tega pa vas bo pritegnilo tudi srečanje z osebo, ki vam bo precej razburkala domišljijo.

Vodnar

V aprilu se vam obeta ugodno obdobje za nakup novega avta ali računalnika. Določene skrbi glede zdravja ali denarja vam bodo še ostale in videti je celo, da boste v aprilu naredili korak ali dva v napačno smer. V vsakem primeru pa vas čaka živahno obdobje tudi na področju medosebnih odnosov.

Ribi

Kolikor vam bo april na finančnem področju ustrezal, vas bo v čustvenem svetu postavil pred nekaj neprijetnih ovir. Večino časa vas bo spremljal občutek, da si želite več ljubezni, več naklonjenosti in nenazadnje tudi več nežnosti. Dobri boste pri izražanju in vodenju, vendar v najbolj intimnih odnosih pristop ne bo pravi. 

Oven: srečna številka, barva in kristal
Oven je v vsem rad prvi, zato niti ni čudno, da je tudi prvo znamenje horoskopa. Njegov čas je začetek pomladi, čas prebujanja in rasti. Včasih se zdi...
Ritual ob luninem mlaju
Združi energijo novega meseca z luninim mlajem in opravi manifestacijo ciljev....
Kosmika
Kosmika je z leti poslala prvi naslov, kamor se veliko ljudi dnevno obrača po pomoč, uvide, nasvete, pa tudi po preverjene informacije z ezoteričnega področja.
preberi več ⟶