Oven 

V novembru boste čutili precej pritiska zaradi nedokončanega dela, ki čaka na vas. Zaradi tega boste bolj razdražljivi in manj samozavestni. Nadzorujte svoj temperament in izrečene besede, da se ne boste zapletali v nepotrebne konflikte.

V ljubezni bo prišlo do nekaj nesporazumov. Rešite jim čim hitreje in na čim bolj prijateljski način – tako se boste izognili nadaljnjim zapletom v razmerju. Tudi na finančnem področju je čas za previdnost. Posebej pozorni bodite pri investicijah in si ne izposojajte denarja. 

Bik

Mesec vam prinaša napredek na praktično vseh področjih. Obeta se vam službeno potovanje, kjer boste lahko izpostavili vse svoje briljantne ideje. Izkoristite vse priložnosti, ki se vam ponudijo. Posvetite pa se tudi družabnemu življenju, tudi tu lahko pričakujete izboljšave. 

Finance bodo stabilne, obetajo se vam tudi dodatni prilivi, zato je sedaj čas za povračilo morebitnih dolgov. V ljubezni lahko, še posebej vezani, pričakujete pozitivne in zabavne trenutke. Partnerju boste nudili podporo, zato bo vaše družinsko življenje še posebej prijetno. 

Dvojčka

November bo odličen mesec za odpravo preteklih napak v službi. S tem si boste lahko celo prislužili nove priložnosti. Doma skušajte brzdati svoj jezik, saj lahko vaša pretirana neposrednost povzroči marsikatero nepotrebno skrb. Zaradi povečanega stresa bodite pozorni tudi na svoje počutje. 

Ljubezensko življenje bo več ali manj potekalo po ustaljenih tirnicah. Vezani pazite predvsem na svoje obnašanje do partnerja, za samske pa bo ugoden čas za iskanje novih ljubezni. Finance vam bodo omogočale, da odpravite stare dolgove in začnete na novo. 

Rak

To bo za vas precej sproščen mesec, zato svojih odločitev ne sprejemajte prehitro. Prednost dajte svojim osebnim potrebam in razmislite o svojih željah za prihodnost. Bodite previdni pri sklepanju poslov, tudi tu ne prehitevajte, ampak raje dajte času čas. 

Obetajo se vam nepričakovani prilivi na račun preteklih investicij, kar pa še ne pomeni, da se lahko brezglavo odločate o novih investicijah. Na ljubezenskem področju bo mesec povprečen. Partner bo od vas potreboval nekaj več pozornosti, v splošnem pa bo to zelo miren mesec.  

Lev 

November bo za vas pozitiven in poln zadovoljstva. Stvari se bodo odvijale po načrtih. Družabno življenje prinaša pozitivne spremembe – spoznali boste nove prijatelje in okrepili vezi z obstoječimi. Poskušajte s stvarmi, s katerimi ste do sedaj odlašali. Mesec je več kot primeren za nove podvige. 

Če boste brzdali svoj ponos in ego, bo vaše ljubezensko življenje v tem mesecu brez zapletov. Samski bi lahko spoznali svojo sorodno dušo. Ta mesec je primeren za investicije, ki ste jih načrtovali že v preteklosti. 

Devica

V tem mesecu se bodo na vas obračali ljudje v težavah. Bodite previdni pri nasvetih. Več časa skušajte posvetiti svoji osebni rasti in dokončajte projekte, ki ste si jih zastavili v preteklosti. Oživite stara prijateljstva. 

Če boste pri financah dosledni in se boste izogibali posojanju denarja (tudi vašim) najbližjim, boste brez težav izpolnili vse finančne obveznosti. Ljubezenska razmerja bodo predvsem polna zabave, pri čemer se bodo vezi krepile. Samski previdno pri izbiri novega partnerja. 

Tehtnica

Odličen mesec za splošno rast. Imeli boste veliko energije in vaše trdo delo se bo končno obrestovalo. Z manj truda boste lahko dosegali odlične rezultate, zato boste imeli tudi povečano željo po luksuznih stvareh. 

Če ste načrtovali investicije, ne odlašajte z njimi. Mesec vam prinaša finančne koristi, zaradi katerih si boste lahko privoščili nekaj več. Ljubezensko razmerje pa bo na preizkušnji. Ostanite mirni in se soočite s težavami. Ne obremenjujte se po nepotrebnem.

Škorpijon

Mesec se bo začel pozitivno, zato boste bolj samozavestni in učinkovitejši pri vseh svojih aktivnostih. Ponudila se vam bo priložnost za potovanje, lahko pa tudi za napredovanje na delovnem mestu. Osredotočite se na svoje cilje in vložite ves svoj trud. 

Na ljubezenskem področju se vam obetajo pozitivne spremembe. Obdobje bo ugodno za razrešitev ovir, ki so vam v preteklosti povzročale stres. Tudi finance bodo stabilne, pazljivo pa pri izdatkih, ki bi jih lahko zahtevale družinske razmere. 

Strelec

Ta mesec bo za vas precej povprečen. Okoliščine vam bodo manj naklonjene kot običajno, zato bodo tudi rezultati vseh vaših aktivnosti bolj ali manj povprečni. Bodite previdni, čeprav se vam bodo zdele stvari običajne, se lahko zaplete pri sami izvedbi. 

Partner vas bo narobe razumel, zato boste morali bolj paziti na svoje besede. Posvetite več časa domačemu življenju. Za nadzor svojih financ si pripravite finančni načrt. Mesec bo finančno ugoden, zato lahko ponovno razmislite tudi o možnostih posojil.  

Kozorog

Odličen čas, da izpolnite svoje želje! V vseh pogledih boste lahko uspešni in učinkoviti. Prijatelji bodo ponosni na vas in razvile se bodo nekatere res posebne vezi. Če ste načrtovali nakup nepremičnine, je november pravi mesec za vas. 

V ljubezni bodo stvari stagnirale, obdobje ne bo primerno za nadgradnjo partnerskega odnosa. Sprostite se in uživajte v prijetnih trenutkih. Finančno področje se bo izboljšalo, zato bo to idealna priložnost za nove podvige. 

Vodnar

To bo eden najboljših mesecev za vodnarje. Na delovnem mestu boste končno dobili priznanje za svoje pretekle dosežke. Ta mesec si lahko privoščite stvari, o katerih sanjate dlje časa. Vaše znanje bo tokrat koristno tudi za druge, saj bodo potrebovali vašo pomoč.

November bo zelo ugoden za sklepanje novih prijateljstev in ljubezenskih zvez, vezani pa boste uživali v tihem in prijetnem družinskem okolju. Tudi finančno boste na zeleni veji, zato lahko poskrbite tudi za prihranke za prihodnost.

Ribi

Obeta se vam več potovanj v različne kraje. Spoznali boste, kaj si želite in mesec bo ugoden, da temu sledite. Zaradi stresa v službi boste nekoliko razdražljivi in odlašali boste z delom. Zelo verjetno se boste zapletli v dobrodelnost, kar vas bo izredno osrečilo. 

Po dolgotrajnih naporih vam bi ta mesec lahko uspeli najti sorodno dušo. Vezani se osredotočite na partnerja in poskrbite, da bosta dovolj časa skupaj. Finančno bo mesec zelo uspešen, zato vas bo zamikala obnova stanovanja. 

Deli na Facebooku:

Kako zaščititi svoje energijsko polje
Obstaja ogromno načinov, kako lahko posamezniki, družba, okolje in še marsikaj dostopa do naše energije. Ampak eno jim je skupno. Potrebujejo naše dov...
Karte za november
Vedeževanje s kartami: osrednji dogodek novembra ...
Kosmika
Kosmika je z leti poslala prvi naslov, kamor se veliko ljudi dnevno obrača po pomoč, uvide, nasvete, pa tudi po preverjene informacije z ezoteričnega področja.
preberi več ⟶