Med seboj so tako različni, da bolj ne bi mogli biti. A vsak ima nekaj posebnega, kar mu požene kri po žilah ali pa jo umiri, da zaprede od ugodja. Preveri, v čem najbolj uživajo horoskopska znamenja.


Oven: vznemirjenje

Ovni živijo za to, da se okoli njih nekaj dogaja, da se počutijo žive, močne in odločne. Potrebujejo izzive in všeč jim je, da imajo cilj, ki ga poskušajo doseči. Kanček nevarnosti ali nerazumno tveganje jim ne bo pokvarilo zabave, pač pa jih bo še bolj podžgalo. 


Bik: čutnost

Biki niso slučajno znani kot največji uživači horoskopa. Znajo razvajati vse svoje čute z okusno hrano, dišečimi parfumi, izbrano glasbo, luksuznimi stvarmi in negovano kožo. Ne morejo pa se sprostiti, če nimajo občutka, da so stvari pod kontrolo.
Dvojčka: svoboda

Dvojčki ponavadi že kot otroci pokažejo, da si ne pustijo kratiti svobode. Uživajo, če lahko počnejo, razmišljajo in govorijo, karkoli jim pač v tistem trenutku pade na pamet. Radi spoznavajo nove ljudi, se družijo z njimi, nikakor pa se ne marajo počutiti ujete v kateremkoli položaju.


Rak: čustvena varnost

Raki zelo neradi tvegajo na čustvenem področju. Uživajo, če so stvari predvidljive, če se gibljejo v znani družbi in že natančno poznajo ljudi, ki so del te družbe. So sanjski partnerji, saj jim ljubezen, dom in družina pomenijo vse na svetu.


Lev: občudovanje

Levi so skorajda odvisni od tega, da jih okolica občuduje in priznava njihovo odličnost. Vedno pritegnejo pozornost in vedno se trudijo, da bi se uveljavili in da bi bili v središču pozornosti. Veseli jih, kadar jim priznamo zasluge ali pohvalimo karkoli v zvezi z njimi.


Devica: red

Težko boste našli Devico, ki uživa na kavču sredi razmetanega stanovanja. Rade imajo red in čistočo, uživajo pa tudi v tem, če lahko nekaj naredijo za druge. Čeprav so videti krotke in se marsikdaj skrijejo v ozadje, pa na svoj način brez dvoma uživajo v velikih in majhnih zmagah.


Tehtnica: prijateljstvo

Tehtnice najbolj uživajo, kadar v njihovi okolici ni nič narobe. Potrebujejo naklonjenost in harmonijo v vseh vrstah medosebnih odnosov. Znajo biti prave modne gurujke in guruji, veselijo jih vse oblike ustvarjalnosti in nasploh vse, kar je lepo.
Škorpijon: moč

Škorpijoni uživajo, kadar se počutijo močne in če vejo, da lahko nadzorujejo situacijo. Običajno imajo v življenju veliko različnih izkušenj, vezanih na seks, denar in mistiko, preko katerih se naučijo, da resnična moč prihaja iz njih samih. 


Strelec: pričakovanje

Strelci ne potrebujejo veliko, da bi uživali. Dovolj je že, da si obetajo zanimiv pogovor, nove informacije, dogodivščino ali spoznavanje novih ljudi. Okoli sebe potrebujejo ljudi, ki bodo spodbujali njihove sanje in jih po potrebi tudi malce prizemljili, če jih odnese v svoj svet.


Kozorog: spoštovanje

Kozorogi kot najbolj garaško znamenje uživajo v trdo prisluženih sadovih svojega dela. Ker že od malega poskušajo biti vedno še boljši in boljši na vseh možnih področjih, pa jim je še posebno pri srcu, če jim izkažemo spoštovanje.


Vodnar: neodvisnost

Vodnarji ne prenesejo občutka obveznosti. Radi so posebni, samostojni in popolnoma svobodni. Najbolj so srečni, če začutijo, da so njihovi nenavadni prebliski, želje in ideje sprejete brez predsodkov in brez zgražanja. Globoko v sebi so namreč ponosni, da niso povprečni.


Ribi: skrivnosti

Ribe so dojemljive za stvari, o katerih večinoma ne razmišljamo ali pa nič kaj dosti ne vemo. Uživajo, če se lahko prepustijo sanjarjenju, razmišljanju, nežni glasbi ali romantičnemu zmenku. To, kar jih najbolj veseli, je vedno za korak odmaknjeno od vsakdanjega vrvenja.


Deli na Facebooku:

Kristali meseca maja
Kateri štirje kristali so kristali meseca maja?...
TAROT: Kaj lahko pričakuješ?
Kaj pomenijo Tarot karte?...
Kosmika
Kosmika je z leti poslala prvi naslov, kamor se veliko ljudi dnevno obrača po pomoč, uvide, nasvete, pa tudi po preverjene informacije z ezoteričnega področja.
preberi več ⟶