Naj vas doma pričakajo ljubeče energije.

Včasih so mislili, da Angeli bivajo v cerkvi. A s pomočjo številnih domačih in tujih mojstrov že dolgo vemo, da temu ni tako! Angeli so najbolj ljubeča, nesebična in versko popolnoma nevtralna energija, kar si jo lahko prikličete v svoj dom.

Angelski orgoniti imajo zelo pomembne prednosti:

 • združujejo energijsko moč orgonita za zaščito
 • in ustvarjanje energije
 • ter ljubečo nežnost Angelskih energij.

Tako prinesejo toplino v vsak dom, ne glede na to, če ga je omajala ločitev, smrt družinskega člana, če se šele vzpostavlja zaradi velike spremembe, kot je selitev ali obnova ali če je bil v preteklosti tarča negativnih energij. Angelski orgonit je še posebno primeren za tiste, ki se počutite ranljive in se na nek način bojite prihodnosti. Pokazal vam bo, da ste mnogo močnejši, kot si mislite!

Angelski orgonit 

Čudoviti orgonit z ljubečo energijo prihaja v dveh različicah. Lahko izberete svojega glede na kristal, glede na angela ali pa – najbolj enostavno – naj bo vaš tisti, ki vam je najbolj všeč. To je vedno dobra izbira!

Orgonit nadangela Gabrijela (kristal ametist in peridot)

Nadangel Gabriel je zdravilec, zato je ta orgonit dobra izbira tudi za osebo, ki je bolna ali bolehna, da ji bo nudil energijsko podporo pri okrevanju. Pri tem orgonitu je še posebno poudarjena moč transformiranja energij, da se odstrani vse negativno in da se ustvarijo dobri pogoji za naprej. Kristal peridot je kristal nove moči, saj s svojim delovanjem odpira energijski center zdravja. Pomaga tudi pri odpuščanju in je izredno koristen za zagrenjene in osamljene ljudi, da lažje naredijo korak naprej in navežejo ljubeče stike. 

Ametist pa je kristal, ki pomaga opustiti, kar nam ne služi več. Energijsko gledano so žalost, bolezen in vse druge težave, ki nas pestijo, močan opomnik, da naj začnemo živeti drugače. Ametist nam pomaga odkriti napake in najti nov način, kako se spoprijeti z življenjem. Koristen je kot pomoč pri žalovanju, domotožju, otožnosti, pa tudi za energijsko pomoč pri migrenah. Vsekakor pa je kristal, ki ga ima prav vsakdo, ki ga zanima duhovnost.

Orgonit nadangela Uriela (kristal citrin in kamena strela)

Nadangel Uriel je prinašalec svetlobe. Njegova energija je še dodatno podprta z močjo kristalov: veselega citrina in mogočne kamene strele. Citrin prinaša optimizem, voljo, blaži jezo in umirja prepire. Kamena strela pa pomaga videti bistvo, krepi voljo do življenja in daje odločnost.

Ta orgonit je izjemno primeren za energijsko pomoč vsem, ki se nagibajo k depresiji oz. jih muči žalost in brezvoljnost. Če gre za težavo, bo energija Nadangela Uriela prinesla uvid in možne rešitve. Videli bomo, da nam nikoli ni naložen problem, ki ga ne bi mogli rešiti! Kristal kamena strela je sposoben priklicati moč iz ljudi, ki so že obupali nad seboj ali nad svojim položajem. In čim bo posijal žarek upanja, ga bo moč piramidnega orgonita pomnožila!

Uporaba orgonita

Lahko ga postavite kot dekorativni predmet, priporočljivo pa je, da je na vidnem mestu, po možnosti tako, da ga občasno obsije sonce. Uporabljate ga lahko doma ali v službi. Zaradi ugodnega delovanja veliko ljudi postavi orgonit zraven računalnika, televizije in drugih naprav, ki oddajajo elektromagnetna sevanja. Orgonit s svojim posebnim energijskim delovanjem vsrkava negativne energije in jih čisti preko kovinskih opilkov, taro pa še preko kristalov, ki dodajo ugodne vibracije, preden se energija vrne v prostor.

Po tem, ko ste mu izbrali prostor in ga tja postavili, vam svetujemo, da se ga čim manj dotikate. Lahko pa ga po potrebi prestavite, recimo če ga želite imeti v določenem prostoru za določen dogodek. Kljub temu pa orgonit ni primeren za nošenje v torbici in podobno. 

Čiščenje: Občasno ga obrišite z mehko krpo, da se na njem ne bo nabiral prah.

Kakršnokoli drugačno energijsko čiščenje in polnjenje ni potrebno.

Kaj je Orgonit

Orgonit je poseben ezoterični pripomoček, znan po tem, da je sposoben proizvajati življenjsko energijo. Privlači negativno energijo iz okolice, na primer elektromagneta sevanja, energijo negativnih čustev, travmatičnih dogodkov ipd. Ta energija se znotraj samega orgonita prečisti, tako da bo vaš orgonit nazaj v prostor oddajal svežo in neobremenjeno energijo.

Za orgonite se mnogi odločijo zato, ker je postalo očitno, da nam vsa napredna tehnologija povzroča tudi določene stranske učinke. Raven elektromagnetnega onesnaženja ni bila še nikoli tako velika kot sedaj, opažamo pa tudi že njene negativne učinke, kot sta povečan stres in utrujenost, depresije, glavoboli, nespečnost, šibek imunski sistem, strokovnjaki pa ugotavljajo tudi še mnogo hujše posledice.

Kdo bi si mislil, da preprosta mešanica smole, kovinskih delcev in kristalov lahko pri tem pomaga. Vendar je to res! Učinkovitost orgonitnih piramid dokazujejo mnogi zadovoljni uporabniki po vsem svetu, ki poročajo o:

 • boljšem spancu
 • in celo lucidnih (izredno živih) sanjah,
 • izboljšanju razpoloženja,
 • povečanju telesne vzdržljivosti,
 • izboljšanju koncentracije
 • in celo o boljši rasti sobnih rastlin!

Angelski orgonit

 • Šifra: Z995
 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • 35.00€

 • Brez DDV: 28.69€

Razpoložljive možnosti


Podobni izdelki

Orgonit 2021

Orgonit 2021

Moč kristalov za srečno 2021Zdaj je že jasno, da bomo v 2021 potrebovali dobro energijo. Polepšajte ..

24.00€ Brez DDV: 19.67€

Oznake: angel, kristal, orgonit, uriel, gabrijel, ametist, peridot