• Kristalna palica roževec

Večni kristal ljubezni, opevani roževec, ki predstavlja brezpogojno ljubezen, odpuščanje in sočutje. Da bi odprli vrata sveži energiji in ji naredili prostor, da bo lahko prosto krožila, držite palico roževca v rokah. 


Roževec:

• kristal ljubezni 

• čisti srčno čakro 

• energetsko prečisti vaš dom 


Kristalna palica roževec

Kristali, ki so pobrušeni v obliko konice, so zmožni naprednega energijskega dela oz. usmerjanja energije. Seveda lahko svojo kristalno palico iz roževca uporabljate tudi za okras, vendar vam ne priporočamo, da bi jo kam zapičili s konico naprej. Imejte vedno v mislih, da je konica palice kot nekakšen usmerjevalnik, ki energiji roževca daje smer.

Kristalna palica iz roževca se pogosto uporablja za osveževanje avre (osebnega energijskega prostora). Kristal roževec je še posebno posrečena izbira, če:

imate ljubezenske težave

ste pogosto potrti in žalostni

si želite spoznati pravo ljubezen


V tem primeru naredite tako:

1. Splaknite kristalno palico roževec pod tekočo hladno vodo. To je energijsko čiščenje. Priporočljivo je, da ga izvedete vedno tik pred delom z vašo kristalno palico roževec.

2. Primite kristalno palico, podobno kot če bi bila svinčnik (ali čarobna palčka).

3. S konico narišite obris svojega energijskega prostora (aure). Delajte po občutku, sprva lahko popolnoma na pamet, recimo v oddaljenosti cca. 10 cm od telesa.

4. S stranskim delom pobarvajte prostor, ki ste ga začrtali.

* Če ste utrujeni, naveličani vsega ali potrti, vam priporočamo, da fizično izstopite iz začrtanega prostora, medtem, ko ga barvate s stranskim delom kristalne palice. Ravno tako boste kasneje lahko stopili korak stran od svojih problemov, kristal roževec pa vam bo pomagal, da jih boste ljubeče rešili.


Zanimivost: Kadar imaš občutek, da te palica roževca vleče k sebi, takrat tvoja duša potrebuje energijski objem. Takrat je čas za samooskrbo, kar pomeni, da moraš poskrbeti zase. Napolniti svoje baterije in se popolnoma posvetiti sebi in svojemu telesu. 


Nasvet: Palico roževca imaš lahko tudi v svoji spalnici, kjer bo ustvarila prijetno in ljubečo atmosfero.


Roževec, kristal nesebične ljubezni 

Odprite svoje srce in sprejmite ljubečo energijo, začutite, kako obda vaše srce in ga preplavi s sočutjem, uteho in zdravilno energijo iskrene ljubezni. Začutite univerzalno energijo, ki je skupna vsem bitjem in je tu vedno za nas, kadar jo potrebujemo. Le stik z njo moramo najti. 


Kristalna palica roževec

Večni kristal ljubezni, opevani roževec, ki predstavlja brezpogojno ljubezen, odpuščanje in sočutje. Da bi odprli vrata sveži energiji in ji naredili prostor, da bo lahko prosto krožila, držite palico roževca v rokah.
  • Šifra: A415
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 25.30€

  • Brez DDV: 20.74€

Podobni izdelki

Obesek z roževcem

Obesek z roževcem

Vsem dobro znani kristal brezpogojne ljubezni v novi, elegantni obliki.Roževec odpira srce za vse vr..

14.60€ 18.30€ Brez DDV: 11.97€

Kristalna konica

Kristalna konica

Naj se vaša energija ne porablja v prazno!Poznate občutek, ko sploh ni važno, kaj naredimo, pa nikak..

21.00€ Brez DDV: 17.21€

Oznake: roževec, kristal, ljubezen, aura, žalost, srčna čakra

PALO SANTO, sveti les – energijsko kadilo

Želiš k svojem naročilu dodati izdelek?