Namizni orgoniti so zelo priljubljeni kot duhovno čistilno orodje. So napajalne postaje, narejene iz drobcev kristalov in bakra ter kovinskih opilkov, ki imajo močne ezoterične lastnosti. Lahko ji uporabite kot obtežilnike za papir ali čudovit okras, ki bo vaše delovno polje očistil negativnih energij in onesnaževanja zaradi elektromagnetnega sevanja ter tako okrepil produktivnost. 

Idealno darilo za vsakega zaposlenega v pisarni! 

Izbirate lahko med 4 orgoniti:

Ametist – Roža življenja

Za povečanje čustvene inteligence in duhovnih vibracij! Namizni orgonit Ametist – Roža življenja bo znižal raven stresa in vam pomagal sprejemati prave odločitve, zato je zelo primeren pripomoček na delovni mizi. V pisarno ali dom bo vnesel harmonično energijo, izboljšal vitalnost in vam pomagal pri premagovanju nezdravih oblik zasvojenosti.

Lapis lazuli – Mandala 

Za harmonične odnose pozitivno energijo v vašem domu ali pisarni: Namizni orgonit Lapis lazuli s prečudovito mandalo, ki vam bo pomagal, da vzpostavite stik s samim seboj. Šele ko smo notranje srečni, lahko namreč srečo sijemo tudi navzven in v svoje življenje prikličemo dobre stvari. Lapis lazuli je kristal resnice in modrosti, zato vam bo pomagal do jasnih misli in čistih odnosov, podporno pa bo deloval tudi pri nespečnosti in izboljšanju spomina. 

Čakre – Buda

Duhovni učitelj Buda bo poskrbel za navdih, kristali in simboli vseh sedmih čaker pa za ravnovesje energije v telesu. Če boste imeli ob sebi Orgonitni podstavek Čakre – Buda se bo povečala vaša vitalnost in izboljšalo razpoloženje, spodbudil bo čiščenje blokad na vaših čakrah in razbremenil posledice elektromagnetnega sevanja. Orgonitni podstavek ima prav tako moč, da prečisti energijo travmatičnih dogodkov in negativnih čustev, ki so se nakopičila ali so jih v prostor vnesli drugi. Orgonitni podstavek Čakre – Buda je dobrodošla spodbuda, kadar veste, da vas čaka pomemben sestanek, dogovor ali pogovor, za katerega sumite, da bi se lahko končal konfliktno ali z razhajanjem mnenj.

Drevo življenja – Hamsa

Kombinacija različnih kristalov in dveh energijsko izjemno močnih simbolov, drevesa življenja in srečne roke ali hamse, bo poskrbela za svetlo prihodnost. Odprta dlan se predvsem na Vzhodu uporablja kot simbol za srečo in zaščito pred zlimi vplivi, drevo življenja pa je po vsem svetu poznan simbol novih začetkov, priložnosti in povezanosti z ljudmi, ki so nam pomembni. Ti so pogosto korenine, ki nam pomagajo rasti v življenju, kot korenine drevesu pomagajo rasti in poskrbijo za njegovo trdnost in neomajnost.

Namizni orgoniti

Ezoterični generatorji življenjske energije bodo poskrbeli za podporo v pisarni ali tam, kjer se najdlje zadržujete. Namizni orgoniti lahko služijo kot obtežilniki za papir ali lep okras za mizo, ki bo v vaš prostor vnesel harmonične energije in ga očisti
  • Šifra: A829-32
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 39.90€

  • Brez DDV: 32.70€

Razpoložljive možnosti


Podobni izdelki

Orgonit 2021

Orgonit 2021

Moč kristalov za srečno 2021Zdaj je že jasno, da bomo v 2021 potrebovali dobro energijo. Polepšajte ..

24.00€ Brez DDV: 19.67€

Orgoniti 2022

Orgoniti 2022

Leto 2022 bo leto uresničenih sanj in spodbudnejših energij, še vedno pa bo treba marsikatero zastal..

33.90€ Brez DDV: 27.79€

Orgonitni obesek za verižico

Orgonitni obesek za verižico

Imejte generator življenjske energije vedno s seboj in se zaščitite pred negativnimi energijami in e..

19.00€ Brez DDV: 15.57€

Orgonitni obeski za ključe

Orgonitni obeski za ključe

Orgonitni obeski za ključe so primerni za vsakogar, ki si želi zaščite na svoji poti, ko zapusti var..

15.90€ Brez DDV: 13.03€

Tapiserija Mandala

Tapiserija Mandala

Mandala v sanskrtu pomeni 'krog'. Mandale so zelo cenjene v indijskem duhovnem svetu, še posebno v h..

16.90€ Brez DDV: 13.85€

Oznake: orgonit, namizni orgonit, drevo življenja, hamsa, čakre, buda, lapis lazuli, mandala, ametist, roža življenja