Leto 2022 bo leto uresničenih sanj in spodbudnejših energij, še vedno pa bo treba marsikatero zastalo energijo prejšnjega leta pretvoriti v takšno, ki nam bo pomagala uresničevati cilje.

Orgoniti so generatorji in transformatorji življenje energije, ki bodo vsrkali sevanje, kaotično in negativno energijo ter jo pretvorili v pozitivno, uravnoteženo energijo. Orgonit je mešanica katalizirane smole in steklenih vlaken s kovinskimi ostružki ter delci kristalov, ki pa bodo še okrepijo njihovo delovanje. Uporablja se kot duhovno zdravilno orodje in zaščita pred elektromagnetnim sevanjem.


Številni ljudje opazijo pozitivne čustvene učinke orgonskih generatorjev, razpoloženje se po navadi izboljša, čustvena nihanja pa zmanjšajo. Nekateri, ki imajo težave s spanjem, poročajo, da lahko z orgonskim generatorjem v spalnici spijo trdneje.


Prednosti orgonitov: 

  • ustvarjajo življenjsko energijo
  • vsrkavajo in čistijo negativno energijo
  • ne potrebujejo posebnega vzdrževanja


Za leto 2022 smo izbrali kar nekaj zanimivih orgonitnih  skulptur, ki vam bodo prinesle ljubečo energijo v odnosih, medsebojno razumevanje in ravnovesje v življenju. Izbirate lahko med orgoniti:


Mavrična roža življenja

Simbol rože življenja ima že stoletja vlogo pri povezovanju z višjimi silami, iskanju globljega pomena življenja, prav tako krepi življenjsko moč in odganja strahove. Naj vam pomaga v letu 2022 doseči vse zastavljene cilje in želje, razumeti vaša čustva in misli ter čustvovanje in mišljenje drugih. Roža življenja je namreč tudi simbol povezovanja med bitji – poskrbi naj, da bodo vaši odnosi v prihajajočem letu čisti, iskreni in harmonični. K temu pa bo pripomogel tudi roževec, kristal ljubezni, ki je shranjen v tem orgonitu.


Zaščita doma 

Čeprav imajo orgoniti že na splošno zaščitno funkcijo, ima orgonit Zaščita doma to lastnost še poudarjeno. Črni turmalin bo namreč prostor ščitil pred slabimi energijskimi vplivi ljudi, ki bodo vstopali v vaš dom ali pisarno, in ga očistili negativnih energij, vas pa zaščitil pred elektromagnetnim sevanjem in onesnaževanjem. Nežna vibracija turkiza bo raztopila energijske blokade, poudaril bo iskrenost, radodarnost in naklonjenost, kar bo dobro vplivalo na odnose ljudi, ki sobivajo.

 

Umiritev energij 

Ametist spodbuja čiščenje energijskih teles, ki se lahko dogaja tudi med spanjem, roževec vas bo spodbudil na poti do sprememb in okrepil ljubeče energije, kamena strela pa bo poskrbela za zaloge energije, čistost prostora in potrpljenje. 


Orgonitni stožec Čakre

Za ravnovesje energijskih točk v telesu bo poskrbel energijski stožec Čakre, ki bo odblokiral zastalo energijo na posamezni čakri in poskrbel za ravnovesje: korensko čakro predstavlja rdeča barva, spolno čakro oranžna, solarni pleksus rumena, srčno čakro zelena, grleno čakro svetlo modra, čelno čakro temno modra, kronsko čakro pa vijolična barva v orgonitnem stožcu. Ustrezni kristali za posamezno čakro vam bodo dali podporo in zagon za vse, kar si boste zadali v letu 2022.

Orgoniti 2022

Z Orgoniti za leto 2022 boste v svoje življenje vnesli ljubečo energijo v odnosih, medsebojno razumevanje in ravnovesje v življenju. Naj vam pomagajo v letu 2022 doseči vse zastavljene cilje in želje.
  • Šifra: A834-7
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 33.90€

  • Brez DDV: 27.79€

Razpoložljive možnosti


Podobni izdelki

Orgonit 2021

Orgonit 2021

Moč kristalov za srečno 2021Zdaj je že jasno, da bomo v 2021 potrebovali dobro energijo. Polepšajte ..

24.00€ Brez DDV: 19.67€

Namizni orgoniti

Namizni orgoniti

Namizni orgoniti so zelo priljubljeni kot duhovno čistilno orodje. So napajalne postaje, narejene iz..

39.90€ Brez DDV: 32.70€

Orgonitni obesek za verižico

Orgonitni obesek za verižico

Imejte generator življenjske energije vedno s seboj in se zaščitite pred negativnimi energijami in e..

19.00€ Brez DDV: 15.57€

Orgonitni obeski za ključe

Orgonitni obeski za ključe

Orgonitni obeski za ključe so primerni za vsakogar, ki si želi zaščite na svoji poti, ko zapusti var..

15.90€ Brez DDV: 13.03€

Tapiserija Mandala

Tapiserija Mandala

Mandala v sanskrtu pomeni 'krog'. Mandale so zelo cenjene v indijskem duhovnem svetu, še posebno v h..

16.90€ Brez DDV: 13.85€

Oznake: orgonit, čakre, roža življenja, 2022, energije