• Izparilnik za eterična olja in voske

Odišavite svoj dom in poskrbite za sproščujoče vzdušje s keramičnim izparilnikom, ki bo v kombinaciji z eteričnimi olji ali sojinim voskom prostor napolnim z izbranimi vonjavami in romantično svetlobo.  


Keramični izparilnik omogoča praktično in preprosto uporabo dišečih voskov in eteričnih olj, ki bodo vaš dom napolnili s čudovitimi vonjavami. Eterična olja ne vplivajo le na sproščujoče vzdušje, ampak imajo številne prednosti, ki blagodejno delujejo na naše počutje: zmanjšujejo vnetja in odpirajo dihalne poti, ugodno pa vplivajo tudi na kakovost spanca in energijsko polje posameznika. Pričarajte si praznično vzdušje vsak dan!


Uporaba z eteričnimi olji

Nakapajte od pet do osem kapljic eteričnega olja v za to namenjeno vrhnjo vdolbino izparilnika, ki ste jo predhodno do vrha napolnili z vodo. V keramični izparilnik nato vstavite čajno svečko v kovinski posodici in jo prižgite. Eterično olje bo počasi izhlapevalo in prostor napolnilo z božanskimi vonjavami. Izbirate lahko med sedmimi vonji, ki bodo spodbudili delovanje vseh sedmih čaker oz. energijskih točk v vašem telesu in jih uravnovesili: cipresa (prva oz. korenska čakra), ylang-ylang (druga oz. spolna čakra), janež (tretja čakra oz. solarni pleksus), jasmin (četrta oz. srčna čakra), poprova meta (peta oz. grlena čakra), limonska trava (šesta oz. čelna čakra) in sivka (sedma oz. kronska čakra). 


Uporaba z voskom

Če uporabljate sojin vosek, pa v vdolbino na vrhu izparilnika, vstavite enega ali dva kosa dišečega voska. Izbirate lahko med vonji: japonska magnolija, polnočni jasmin in skrivni vrtiček. 

*Pomembno je, da keramičnega izparilnika nikoli ne postavljate neposredno na površino pohištva, saj se lahko njegovo dno zaradi toplote sveče segreje, ampak pri tem uporabite podlago, ki bo pohištvo ustrezno zaščitila. Hranite ga zunaj dosega otrok. Prižgane čajno svečko nikoli ne pustite brez nadzora. 

Izparilnik za eterična olja in voske

  • Šifra: A840
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 9.90€

  • Brez DDV: 8.11€

Podobni izdelki

Dišeči sojini voski (različni vonji)

Dišeči sojini voski (različni vonji)

Napolnite svoj dom s čudovitim vonjem japonske magnolije, polnočnega jasmina ali skrivnega vrtička, ..

13.80€ Brez DDV: 11.31€

Difuzor Aromaterapija (več možnosti)

Difuzor Aromaterapija (več možnosti)

Pričarajte si magično vzdušje za sprostitev, meditacijo ali aromaterpijo! Brezčasna in elegantna dif..

35.00€ Brez DDV: 28.69€

Eterično olje (več možnosti)

Eterično olje (več možnosti)

Prijeten vonj eteričnih olj bo v vašem domu pričaral čarobno praznično vzdušje vsak dan, poleg tega ..

9.90€ Brez DDV: 8.11€

Oznake: izparilnik, eterična olja, sojini voski