Za vas imam posebno sporočilo – moč nevidnega sveta

GOSPODARICA BLISKA 

 

Bodite pripravljeni, na obzorju so spremembe. Morda boste doživeli popolno spremembo osebnih občutkov in videnj. Ne uprite se jim, ampak dovolite, da postanejo del vas. Ko se to pojavi v življenju, takšni občutki, se vidi, da so na obzorju zelo velike spremembe in novosti. 


Neprijetne novice, nepričakovan razplet ali pretres, ki ga niste pričakovali, se vam lahko pojavijo kot izziv. Življenje vas preizkuša, koliko ste močni. In predvsem, da se življenju dokažete, da ste močni in da zmorete. Zavedati se morate, da se lahko okoliščine obrnejo popolnoma v nepričakovano smer. In vas presenetijo, seveda pozitivno. Ampak dovolite, da kar ni za vas, da odide. Naredite prostor za nove stvari. In dovolite svoji podzavesti, da vse te novosti sprejme. 


Paziti se morate, da ne podležete sanjarjenju. Kajti lahko je vse skupaj kot izziv. Bodite tukaj in zdaj ... Samo danes, samo bodite!


Našli boste odgovore na vprašanja, ki so v preteklosti ostala nerešena. A do njih boste prišli šele, ko boste znali sprejeti resnico. Ji pogledati v oči. 

Potem boste začutili svobodo. Energije se bodo sprostile. In dihali boste drugače kot sedaj. 


In naj vas spremlja zavedanje, dogodki samo so, mi pa se odločimo, ali jim damo predznak plus ali minus. 

In kako ste se odločili, kakšen teden, kakšne dni boste imeli? Sama sem se odločila za plus ;)

 

Naj vas objame pozitiva, objem ;)


P.S.: Sporočilo lahko poslušate na našem profilu Kosmika na Facebooku.


Deli na Facebooku:

Vse, kar moraš vedeti o Dvojčkih
Najbrž se strinjamo, da je večina ljudi, ki so po horoskopu Dvojček, živahnih, zgovornih in radovednih. Dostikrat slišimo, da so kot dva popolnoma raz...
3 znaki, da si všeč Dvojčku
Dvojčki so s svojo pregovorno dvojno osebnostjo in pogostim menjavanjem razpoloženja včasih prava uganka. Vseeno pa obstaja nekaj očitnih zakov, po ka...
Kosmika
Kosmika je z leti poslala prvi naslov, kamor se veliko ljudi dnevno obrača po pomoč, uvide, nasvete, pa tudi po preverjene informacije z ezoteričnega področja.
preberi več ⟶