Sporočilo karte Moč nevidnega sveta: VODNIK PLANETOV

Vodnik planetov prihaja z dobrimi novicami. In dobrimi teorijami. Če jih boste le znali spoznati. Predvsem se vidi, da prihaja z namenom, da bi vam predal sporočilo in povedal vašo usodo. Vam povedal, sporočil pomen sedanjega dogajanja. Sporoča vam, da ni dobrega in slabega. Da vse skupaj preprosto samo je. Iz tega morate sami izluščiti, kar je dobro za vas. Kajti spodbujal bo modrost in duhovnost. Predvsem pa minimalizem. Zaznati je potrebno svet okoli sebe in ga sprejeti.

Sporoča vam, vsakemu posamezniku posebej, da ste v življenju dosegli pomemben cilj, ki je bil sestavljen iz teorije. Sedaj pa sledi izpit.

Vodnik planetov je tudi vaš pomočnik pri komunikaciji z duhovnim svetom. Zato ne spreglejte sporočila, ki vam ga pošilja oziroma vam ga želi posredovati. Ostanite v stiku z njim.

Ostanite odprti in pričakujte sporočila nevidnega sveta. Dovolite, da se vam njihova energija približa in vas napolni z močjo. Vas drži pri v vaših najboljših energijah na točki, ko prehajamo v naslednjo dimenzijo.

Upoštevajte zunanja pravila, ki vas želijo ustaviti pred neprijetnimi dogodki. Ne bodite trmasti. Ampak duhovni. In intuicijsko napredni. Bodite in ostanite modri. Kajti vodnik planetov je na vaši strani. Če mu seveda to dovolite.

Naj vas objame pozitiva :)

JasnaDeli na Facebooku:

Pomladni horoskop
Po vremenu sicer ne bi uganili, ampak že pred dnevi se je začela koledarska pomlad (20.3.2020). To je čas rasti in razcveta, ki vpliva na vsakogar. Na...
Sporočilo zate
Sporočila so napisana s pomočjo Tarota – to so ene najbolj priljubljenih kart za vedeževanje. Čeprav so stare, pa je njihov pomen vedno aktualen. ...
Kosmika
Kosmika je z leti poslala prvi naslov, kamor se veliko ljudi dnevno obrača po pomoč, uvide, nasvete, pa tudi po preverjene informacije z ezoteričnega področja.
preberi več ⟶